Tako Ana kot Ivan sta rojena leta 1987. Foto: Twitter
Tako Ana kot Ivan sta rojena leta 1987. Foto: Twitter

Srbske Večernje Novosti pišejo, da je lepa Ana v zvezi z Ivanom Paunićem, srbskim košarkarjem, ki trenutno brani barve španskega kluba Baloncesto Fuenlabrada.

Po neuradnih informacijah sta športnika v zvezi že nekaj tednov, iskrice med njima pa so preskočile med Aninim zadnjim obiskom v Beogradu. Teniška igralka si je v svojem rojstnem kraju ogledala polfinale Davisovega pokala, moška reprezentanca Srbije se je namreč pomerila s Kanado.

Ivanovićevo, ki velja za najlepšo teniško igralko na svetu, in postavnega košarkarja, ki je nekaj časa branil barve svoje domovine - na evropskem košarkarskem prvenstvu na Poljskem leta 2009 je skupaj s kolegi iz reprezentance osvojil srebrno medaljo -, naj bi na tekmi seznanila skupna prijateljica.

Avstralec, Španec, Britanec ... Srb
Ana je tako po nekaj tujcih - dolgo časa je bila v zvezi z avstralskim golfistom Adamom Scottom, ljubila je tudi španskega teniškega igralca Fernanda Verdasca, nazadnje je bila v zvezi z britanskim podjetnikom Markom Stillitanom (za to romanco je bil "krivec" Novak Đoković, ki ju je seznanil) - ljubezen našla v svoji domovini.