Dekleti nista zadržani glede objav na Twitterju. Foto: Twitter
Dekleti nista zadržani glede objav na Twitterju. Foto: Twitter

18-letna Ireland, hčerka slavnih igralcev Aleca Baldwina in Kim Basinger, in 22-letna glasbenica sta prek družbenih omrežij s svojimi sledilci delili že precej fotografij, na katerih se objemata ali poljubljata, vendar pa o svojem razmerju javno še nista spregovorili, do zdaj.

Glasbenica s pravim imenom Raykeea Angel Wilson je imela dovolj, da so ju v medijih opisovali le kot prijateljici, zato je za Independent dejala: "Medrasni lezbični par, tega Amerika trenutno ne razume." Od medijev zahteva, da ju nehajo označevati le za prijateljici, saj sta v ljubezenski zvezi. Mediji so po njenem mnenju še vedno preveč zadržani glede istospolno usmerjenih.

"Še obstajajo omejitve za ženske. Če bi bili midve dva moška, bi bilo noro. Dobili bi veliko pozornosti v negativnem smislu. Pri naju pa je vse pozitivno, mediji poročajo: 'Oh, kako prikupni sta, pravi najboljši prijateljici'," je razložila Angel in dodala: "Midve seksava, prijatelji pa ne spijo drug z drugim."

Dekleti sta se sicer spoznali na tednu mode v New Yorku februarja letos, začetno prijateljstvo pa se je kmalu razvilo v nekaj več. Obe sta prek družbenih omrežij pokazali, da sta naklonjeni druga drugi, Ireland je pred kratkim raperki namenila zelo intimno sporočilo: "Naj ti ne stopi v glavo, ampak si najboljše, kar sem kdaj imela ..."