Kopitar je naredil anagram za hčerkino ime. Foto: Sandi Fišer
Kopitar je naredil anagram za hčerkino ime. Foto: Sandi Fišer

27-letni hokejist Los Angeles Kingsov je veselo novico pred kratkim delil na svojem profilu na Twitterju, kjer je napisal, da so pozdravili prihod nove družinske članice Neže, kar je opisal kot super izkušnjo, dodal pa je tudi pripis #ljubezenmojegaživljenja.

Novico, da bosta Anže in Ines kmalu zibala, je decembra razkril Matjaž Kopitar, Anžetov oče: "Najboljše bi bilo, da bi bil Anže tukaj in bi vam on povedal, ampak saj vsi normalni ljudje vedo, kaj sledi po poroki."

To je prvi otrok za ambasadorja slovenskega hokeja in njegovo drago - par sta že od leta 2005. Spoznala sta se v Mariboru, od koder prihaja Ines, in sicer med svetovnim prvenstvom hokejistov do 18 let. Decembra sta zakonca Kopitar kupila dve hiši v prestižnem losangeleškem okrožju Manhattan Beach. Za domova je Kopitar odštel 10 milijonov zelencev, je poročal LA Times.

Zaroka je sledila aprila 2013, poleti istega leta pa še poroka na gradu Otočec. Da nihče ne bi nepričakovano zmotil poročnega slavja, so zakupili celoten otok, vstop nanj pa so imeli le povabljenci. Poroka je tako minila mirno in veselo, med povabljenci pa je bil tudi hollywoodski igralec Matthew Perry, ki je znan predvsem po vlogi Chandlerja iz priljubljene humoristične nadaljevanke Prijatelji. Več o poroki si lahko preberete tukaj.