Z raperjem Macom Millerjem sta par od poletja. Foto: Reuters
Z raperjem Macom Millerjem sta par od poletja. Foto: Reuters

Zapisala je, da sta šla s partnerjem po hrano, ko se jima je približal mlad fant, ki je velik oboževalec Maca Millerja. "Najprej se mi je vse skupaj zdelo zelo lepo," je zapisala. "Bil je glasen in navdušen in proti koncu pogovora je skoraj že sedel z nama v avtu."

Ko pa se je s komentarjem lotil nje, ji je prekipelo. "Ariana je hudičevo seksi, in kar vidim te z njo v postelji," je povzela njegove besede ter dodala, da je bila resnično prizadeta.

Mnogim se to morda ne bi zdelo čisto nič spornega, vendar se je ona počutila zelo neprijetno in manjvredno. "Nisem kos mesa, ki ga moški lahko uporabljajo za svoj užitek. Sem odrasla oseba, ki je v razmerju z moškim, ki me ljubi in spoštuje."

Glasbenica je mnenja, da se je o takšnih stvareh treba pogovarjati, saj se s tem srečuje ogromno žensk. "Nismo objekti ali nagrade." Zdi se ji, da so takšni komentarji škodljivi za vsako žensko, saj v njej vzbudijo občutek sramu.

Pogosto tarča kritik
Glasbenica je sicer pogosto deležna kritik zaradi pretirane seksualnosti v svoji glasbi in videospotih. "Izražanje seksualnosti v umetnosti ni klic po nespoštovanju," je še dodala v seriji tvitov. "Prav tako kot kratko krilo ne kliče po zlorabi."

Grandejeva in Miller sta sicer skupaj posnela že dva dueta – eno izmed njenih zgodnjih uspešnic The Way, ki je del debitantskega albuma Yours Truly, pred kratkim pa sta moči družila tudi pri skladbi iz Millerjevega albuma The Divine Feminine, ki sta jo poimenovala My Favorite Part.

A photo posted by Mac Miller (@larryfisherman) on Oct 20, 2016 at 12:45pm PDT