Mila Kunis in Ashton Kutcher sta že ponosna starša, zdaj pa sta postala tudi zakonca. Foto: AP
Mila Kunis in Ashton Kutcher sta že ponosna starša, zdaj pa sta postala tudi zakonca. Foto: AP

Igralski par je znan po tem, da svojega zasebnega življenja ne izpostavlja rad, zato uradne potrditve še ni, vendar pa najbolje obveščeni tabloid v ZDA, ki prenaša verodostojne informacije iz zvezdniških krogov, piše, da je informacija resnična.

32-letna Mila in pet let starejši Ashton se poznata že vrsto let, saj sta bila soigralca v humoristični seriji Oh, ta sedemdeseta! "Ko sta skupaj snemala serijo, je bil do ušes zaljubljen vanjo. Imel jo je za boginjo, kar naprej je ponavljal, kako čudovita je," se spominja sodelavec takratne ekipe.

Eden najtrdnejših hollywoodskih parov
Nato so se njune poti razšle, Ashton je bil vrsto let v zvezi z Demi Moore, Mila pa z Macaulayjem Culkinom, a aprila leta 2012 so se pojavile govorice, da sta postala par. Ashton je ljubezensko razmerje z Milo javno potrdil slabo leto pozneje.

Od takrat sta neločljiva in v vihravem Hollywoodu veljata za enega najtrdnejših parov. Februarja lani sta se zaročila, čez mesec dni pa potrdila, da pričakujeta naraščaj. Oktobra se jima je rodila hčerka Wyatt Isabelle