Avril naj bi si močno želela družino, a ne uspe ji najti partnerja, s katerim bi se ustalila. Foto: EPA
Avril naj bi si močno želela družino, a ne uspe ji najti partnerja, s katerim bi se ustalila. Foto: EPA

"Konec je," je neimenovani vir dejal za revijo Us Magazine. "Kroeger po Los Angelesu razlaga, da se ločujeta."

39-letni pevec skupine Nickelback je 29-letno pop- in rockpevko zasnubil avgusta 2012, potem ko sta bila v zvezi komaj mesec dni. Tudi s poroko nista prav dolgo čakala, usodni "da" sta si izrekla na majhnem obredu na jugu Francije julija lani.

Delo ju je povezalo
Že nekaj časa se je šušljalo, da je njuna ljubezen tako hitro, kot je zacvetela, tudi ugasnila, a umazanega perila nista želela prati v javnosti. Tako je Avril še julija na Twitterju objavila fotografijo 17-karatnega prstana, ki ji ga je Kroeger poklonil za prvo obletnico poroke. Tabloidi so ves čas govorili, da se kar naprej prepirata in da se praktično o ničemer ne strinjata.

"Ko sta se spoznala, sta bila v delovnem procesu. Avril je snemala album, on je bil njen producent, poleg tega je Avril ravno končala zvezo, v kateri je partner ni cenil kot glasbenico. Od privlačnosti med njima se je takrat kar bliskalo. A album ni bil tako dobro sprejet, kot sta upala, s tem pa je ugasnila tudi romanca," je dejal neki njun prijatelj. Dodal je še: "Poleg tega sta oba ljubosumna. Oba se spogledujeta z drugimi, a Avril je tista, ki se počuti zelo negotovo."

Avril ima za seboj že nekaj spodletelih zvez in eno ločitev. Med letoma 2006 in 2010 je bila poročena s pevcem skupine Sum 41 Deryckom Whibleyjem, nato pa je bila v zvezi z Brodyjem Jennerjem in Wilmerjem Valderramo.