David Beckham in njegova žena Victoria sta tesna prijatelja zakoncev Ramsay - Gordona in Tane. Foto: Reuters
David Beckham in njegova žena Victoria sta tesna prijatelja zakoncev Ramsay - Gordona in Tane. Foto: Reuters

"Že res, da sta najboljša prijatelja, ampak sta hkrati oba zelo pretkana podjetnika. Oba si želita drugačnih stvari," je za britanski Mirror dejal neimenovani vir.

Že napoved, da bosta zvezdnika združila moči v poslovnem projektu, je vzbudila precej zanimanja. Restavracija bi morala zaživeti na lokaciji Union Street Cafeja, ki ne bi mogla biti boljša, saj leži ob sloviti londonski tržnici Borough Market, interjer je zasnovan trendovsko in odprto, v slogu starih tovarn z golimi opečnatimi stenami in pohištvom nevtralnih barv, sredozemsko zasnovan jedilnik pa bi se vsak dan spreminjal.

"Becks je bil pripravljen investirati in je obiskal prizorišče. Oba sta se dolgo pogovarjala o tem, toda na koncu sta se odločila, da ne bosta združila svojih moči za ta projekt," je še dejal vir.

Gostinski objekt bo tako deloval le pod okriljem "peklenskega chefa" Ramsayja. Gostje so si že pred odprtjem želeli rezervirati mizo v omenjeni restavraciji prek spletne strani. V prve pol ure od delovanja strani so prejeli kar 1.200 rezervacij.