Beyonce na razkošnem plovilu pluje po Jadranskem morju. Foto: Jutarnji.hr
Beyonce na razkošnem plovilu pluje po Jadranskem morju. Foto: Jutarnji.hr
Beyonce in Jay-Z sta povzročila incident sredi Dubrovnika. Njun osebni stražar se je zapletel v pretep s snemalcem. Foto: Jutarnji.hr

Temnopolto lepotico so hrvaški paparaci ujeli med sončenjem na palubi 47,5-metrske razkošne jahte Va Bene, zasidrane pri otočku Lokrum v bližini zgodovinskega jedra Dubrovnika.

Dopust slavnega para si bodo na Hrvaškem zapomnili tudi po izgredu: osebni stražar Beyonce in Jay-Z-ja se je v središču Dubrovnika zapletel v pretep s tamkajšnjimi fotografi in televizijskimi snemalci.
Diva r'n'b-ja, ki je konec aprila nastopila na Hrvaškem - v Zagrebu je odprla evropski del turneje I'm Sasha Fierce -, v družbi soproga, ameriškega raperja in producenta Jay-Z-ja, od začetka tedna pluje okrog Dubrovnika na jahti, ki jo je pred nekaj leti od Bernieja Ecclestona kupil glasbenik Eric Clapton.

"Omamna" tudi brez ličil
28-letno Beyonce in njenega 12 let starejšega moža so v začetku tedna opazili v Cavtatu, kamor sta se z gliserjem pripeljala v družbi dveh osebnih stražarjev in dveh prijateljev, s katerima preživljata dopust. Prebivalci Cavtata, ki so si lahko od blizu ogledali nekdanjo članico zasedbe Destiny's Child, so povedali, da je Beyonce tudi brez ličil in v lahkotnih poletnih oblačilih videti "omamno", piše Jutarnji.

Beyonce Knowles naj bi po namigovanjih počitnice na Jadranu nadaljevala še ves teden, menda načrtuje še izlete na Mljet, Hvar in na Kornate.

Incident v starem mestnem jedru
Dopust slavnega para si bodo na Hrvaškem zapomnili tudi po izgredu: osebni stražar Beyonce in Jay-Z-ja se je v središču Dubrovnika zapletel v pretep s tamkajšnjimi fotografi in televizijskimi snemalci.

Incident se je zgodil v noči na sredo, okrog 1.30, medtem ko sta glasbenika odhajala z večerje v prestižni restavraciji Gil's. Beyonce in Jay-Z sta se sprehajala po kamnitih uličicah proti pristanišču, kjer ju je čakal gliser, s katerim naj bi odplula do razkošne jahte, a fotoreporterji so ju čakali v zasedi in jima sledili.

Kot poroča Jutarnji, je v nekem trenutku njun "ogromni afroameriški osebni stražar" enega izmed snemalcev zagrabil za roko, ga porinil nazaj in mu zagrozil, naj ne snema in se ne približuje ter naj se sploh ne premika za njegovim hrbtom. Vse skupaj pa je potekalo dokaj mirno, dokler se z desne s kamero skupinici ni približal 57-letni snemalec Dragan Banović. Kar naenkrat je osebni stražal udaril po njegovi kameri. Nato se je spravil še na kamermana in ga trikrat brcnil v bok, zadel ga je v zadnjico in v ledvice.

Med ukrcavanjem na gliser je stražar stojalo Banovićeve kamere vrgel v morje, Jay-Z pa mu je menda z nasmeškom predlagal, naj v vodo vrže še kamermana. Stražar tega ni storil, je pa v slabi hrvaščini s sredincem, dvignjenim v zrak, mastno zaklel, še pišejo hrvaški mediji.