Calvin Harris in Taylor Swift sta govorice, da se med njima nekaj dogaja, sprožila pred dobrim mesecem dni. Foto: AP
Calvin Harris in Taylor Swift sta govorice, da se med njima nekaj dogaja, sprožila pred dobrim mesecem dni. Foto: AP

25-letna ameriška popprincesa in 31-letni škotski didžej sta bila po pričevanju očividcev v četrtek zvečer v slovitem hollywoodskem klubu The Troubador več kot očitno na romantičnem zmenku.

Taylor, oblečena v čipkasto črno oblekico, tudi pred nadležnimi paparaci ni mogla skriti nasmeška, ko je zapuščala klub s postavnim didžejem, ki je bil pred tem leto dni v zvezi s še eno pevko, Britanko s Kosova, Rito Oro. Par se je razšel lani, a ne v najbolj prijateljskem duhu.

Od Jonasa do Kennedyja
Svetlolasa popzvezdnica sicer ne skriva, da sreče v ljubezni ravno nima - pred Harrisom je imela vrsto bolj ali manj kratkih zvez z zvenečimi imeni, kot so Joe Jonas, John Mayer, Harry Styles, Taylor Lautner, Jake Gyllenhaal in Conor Kennedy, večina njenih moških pa je po razpadu zveze po navadi dobila od Taylor ne ravno laskavo pevsko posvetilo.

Swiftova naj bi si po poročanju Daily Maila želela preživeti čim več časa s Calvinom, preden se na začetku poletja poda na veliko koncertno turnejo. Slavni didžej naj bi že dobil blagoslov Taylorinih najbližjih prijateljev.

Par je prvič sprožil govorice, da se med njima nekaj dogaja, pred dobrim mesecem dni na podelitvi britov, prvo potrditev pa so rumeni mediji dobili prejšnji teden, ko so ju opazili v objemu na koncertu Kennyja Chesneyja v Nashvillu.