Igralka o svoji nosečnosti še ni javno spregovorila. Foto: EPA
Igralka o svoji nosečnosti še ni javno spregovorila. Foto: EPA

Poroko, ki je potekala kar na igralkinem domu, sta organizirali načrtovalki porok Yifat Oren in Stefanie Cove, ki sta med slavnimi zelo priljubljeni. Intimen obred je bil zelo klasičen, preprost in lep, poroča People.

Med povabljenci so bili tudi številni znani obrazi, med drugim igralec Jimmy Fallon z ženo, igralka Busy Philipps z možem in seveda nevestina najboljša prijateljica Cameron Diaz.

Svetlolaso igralko so skupaj z Drew pred časom opazili v trgovini s poročnimi oblekami, kjer je nevesta pomerila Chanelovo obleko, ki jo je najverjetneje tudi nosila na poroki.

Drew in Willa pa kmalu čaka še en vesel dogodek. Igralka pod srcem nosi njunega prvega otroka, ki naj bi na svet prijokal to poletje. Čeprav je še pred kratkim veljala za divje dekle, naj bi bila zdaj pripravljena na mirnejše življenje. "Ljudem govori, da je končno pripravljena na mirnejše družinsko življenje," je vir blizu igralke povedal za revijo People.

Barrymorjeva se je prvič poročila že leta 1994 z lastnikom bara Jeremyjem Thomasom, s katerim je bila poročena le en mesec, drugič pa leta 1999 z igralcem Tomom Greenom, s katerim sta se ločila po petih mesecih. Poleg tega naj bi bila še dvakrat zaročena, prvič že pri 16 letih.