Prvi intervju z Bobbi Kristino po smrti njene slavne matere je dobila Oprah Winfrey. Foto: Reuters
Prvi intervju z Bobbi Kristino po smrti njene slavne matere je dobila Oprah Winfrey. Foto: Reuters
Pat Houston, Whitneyjina menedžerka in svakinja, je o Bobbyju Brownu samo lepo govorila. Foto: Reuters

"Trenutno mi gre pač tako dobro, kot je v tej situaciji mogoče. Trudim se živeti naprej," je Bobbi povedala Oprah Winfrey v televizijskem pogovoru.

Bobbi se še vedno čuti zelo povezano z materjo. Kot pravi, je Whitneyjin duh zelo močan, ves čas čuti njeno prisotnost v sebi. Mlada pevka še vedno prebiva v domu pokojne matere v Atlanti, kjer se, kot pravi, luči ves čas prižigajo in ugašajo, kar vidi kot znak, da se ji oglaša mati. "Še vedno se skupaj smejiva in pogovarjava," dodaja.

Bobby "dober fant", ne pa slab vpliv?
Gosta v omenjeni oddaji sta bila tudi Pat Houston, Whitneyjina menedžerka in svakinja, in Gary Houston, pokojničin brat. Prav družina in Bog naj bi bila tista, ki Bobbi pomagata prestajati te težke čase. Žalost prihaja v valovih, je še povedalo dekle: "V enem trenutku sem srečna in se smejim, nato pa me prešine: to je moja mami."

Whitney se je v preteklosti spopadala z odvisnostjo ob alkohola in mamil, a naj bi bila ob smrti "čista". Okoliščine tragičnega dogodka do danes še niso pojasnjene.

Pri Oprah so spregovorili tudi o Whitneyjinem nekdanjem možu Bobbyju Brownu, Bobbijinem očetu, s katerim je imela pevka buren zakon. Čeprav so nekateri namigovali, da naj bi bil prav Brown tisti, zaradi katerega je Houstonova zabredla v težave, je Pat Houston to zanikala, oba z Garyjem sta le dobro govorila o njem, bil naj bi "dober fant". Zanikala sta tudi, da Brown ni bil zaželen na pogrebu, njegov hiter odhod s spominske slovesnosti naj bi sprožil nesporazum glede sedežnega reda.

"Mati je bila moja zaupnica, moje vse," je še povedala Bobbi, ki načrtuje pot po materinih stopinjah. "Moram nadaljevati njeno dediščino. Pela bom. Malo igrala, malo plesala. Vem, da je naporno, a me je mati na to pripravila."