Morgan je po splavu Nathaniela (oz. Sama) sprejela za svojega, kar gre njegovi mami Sari McKenni dodatno v nos. Foto: EPA
Morgan je po splavu Nathaniela (oz. Sama) sprejela za svojega, kar gre njegovi mami Sari McKenni dodatno v nos. Foto: EPA
Morgan Miller z objavo fotografije s sprehoda po sandiegovski plaži že sprejema čestitke. Foto: Instagram
Sara McKenna je Bodeja spoznala prek spletne strani za zmenkarije. Foto: Reuters

Morgan Miller se je po Beaver Creeku, kjer so prejšnji konec tedna potekale tekme, sprehajala vidno noseča, zdaj pa je na Instagramu tudi objavila fotografijo, ki blaženo stanje še dodatno potrjuje. Da par leto dni po Morganinem spontanem splavu pričakuje svojega prvega otroka, je za ameriške medije potrdil tudi Millerjev agent.

37-letni dvakratni zmagovalec skupnega seštevka svetovnega pokala in najboljši ameriški smučar vseh časov ima že dva otroka iz dveh prejšnjih zvez - šestletno hčerko Dacey iz bežne zveze s Chanel Johnson in skoraj dve leti starega sina iz še kratkotrajnejše zveze z "gasilko, nekdanjo marinko in manekenko" Saro McKenna, ki jo je spoznal prek spletne strani za zmenkarije.

McKenna je zanosila ravno v času, ko je Miller vrgel oko na deset let mlajšo Morgan, poklicno igralko odbojke. Po polletni romanci sta se oktobra 2012 poročila, zakonsko srečo pa jima je grenil boj za skrbništvo nad "Samuelom Bodejem Millerjem mlajšim", kot je sina poimenovala McKenna, medtem ko ga zakonca Miller kličeta Nathaniel, po Bodejevem pokojnem bratu, ki je nenadoma umrl leta 2013.

Spletno drezanje
Vojna med Bodejevo soprogo in njegovo bivšo traja že od samega začetka, vrhunec pa je doživela s sodno bitko za skrbništvo nad njegovim sinom, med katero je na dan prišla tudi zelo umazana korespondenca med Saro in Morgan, ki Nathaniela oz. Sama nemalokrat imenuje kar "moj fant". In čeprav so se strasti na videz umirile z dogovorom, po katerem si nekdanji par sina deli, očitno bojna sekira med lepotičkama ni zakopana.

Prejšnji mesec je namreč na nekem forumu za nosečnice Morgan očitno obtožila McKenno, da je zanosila tako, da je iz koša za smeti izbezala uporabljen Millerjev kondom. "Ženske počnejo nore stvari za denar ... Vključno s tem, da potegnejo kondome iz smetnjaka in se zaklenejo v kopalnico," je 18. novembra pod uporabniškim imenom "2015mamatobe" zapisala Morgan v spletni klepetalnici TheBump.com.

"Bizarne" pripombe
Potem ko so jo uporabniki prepoznali kot Millerjevo soprogo, je izbrisala profilno sliko in tudi komentarje, a še pred tem se je forumu po opozorilih pridružila tudi McKenna, ki se je takoj postavila zase.

"Sam je bil spočet na povsem tradicionalen način, medtem ko sva bila na dopustu na Floridi. Ta stvar z Morgan uhaja malce izpod nadzora, vse skupaj pa je postalo že prav strašljivo, zato bi rada, da se konča," je zapisala McKenna, ki živi v New Yorku, medtem ko je stalno bivališče zakoncev Miller v kalifornijskem San Diegu. Na stran Samove mame se je postavila večina spletnih komentatorjev, ki so Morganine komentarje označili za "bizarne" in "bolne".

Miller je z olimpijskih iger v Sočiju prinesel bronasto medaljo (še svojo šesto olimpijsko), začetek letošnje sezone pa je moral izpustiti zaradi operacije hrbta. Na bele strmine naj bi se vrnil januarja na tekmah v Wengnu.