Bode se bo ustalil s privlačno Morgan. Foto: EPA/Facebook
Bode se bo ustalil s privlačno Morgan. Foto: EPA/Facebook

35-letni enfant terrible alpskega smučanja, ki v zadnji sezoni ni pokazal veliko, je na Twitterju zapisal: "Našel sem pravo in jo prepričal, da se bo poročila z menoj!" V drugem tvitu pa je razkril tudi ime svoje ljubezni: "To je bil dolg prostopek, Morgan Beck je trd oreh. Res sem vznemirjen!" Poleg zapisa je objavil tudi fotografijo ženske dlani s sijočim prstanom.

Bode je tako znova pripravil presenečenje, saj niti njegovi največji oboževalci niso vedeli, s kom je trenutno v zvezi. Spomnimo, na podoben način je v februarju leta 2008 nenadoma razkril, da ima hčer Dacey, še zdaj pa ni jasno, kdo je njena mati.

Športnica in manekenka
Kdo je Morgan, Bodejeva zaročenka? Iz opisa na Twitterju sledi, da je "profesionalna odbojkarica, manekenka, hči, sanjačica". Gre za 25-letno visokoraslo plavolaso lepotico iz Kalifornije, ki je igrala v ameriški odbojkarski ligi, ni pa ji tuje niti poziranje pred fotografskimi objektivi.

Zanimivo pa je, da sta z Bodejem med nedavnimi olimpijskimi igrami v Londonu posnela kratek filmček "Bitka med spoloma", v katerem sta se pomerila v različnih zabavnih športnih disciplinah.

Millerju je za zaroko med prvimi čestital še en znani smučar, norveški as Aksel Lund Svindal, ki se trenutno potepa po Patagoniji, sicer pa je reden gost svoje spremljevalke Julie Mancuso na Havajiih. Millerju pa je vse najboljše zaželela tudi Camilla Dugonjić, žena slovenskega plavalca Damirja, evropskega prvaka v disciplini 50 metrov prsno. Spomnimo, ob uspehu je priljubljenemu Dugiju takrat čestital tudi Miller, zanj pa je stiskal pesti tudi na igrah v Londonu.