Para sta se sestala po mesecih usklajevanja. Foto: EPA
Para sta se sestala po mesecih usklajevanja. Foto: EPA

"Kralj in kraljica Hollywooda" sta se članoma britanske kraljeve družine pridružila na čaju v Kensingtonski palači, kjer so govorili predvsem o divjem lovu. Tako zakonca Pitt-Jolie kot princ in princesa si namreč prizadevajo, da bi zaustavili ilegalno trgovino z divjimi živalmi in zaščitili ogrožene vrste. Angelina je pred časom naznanila tudi, da bo režirala film Africa, ki bo spregovoril o lovu na slone.

Srečanje igralcev ter vojvode in vojvodinje je trajalo dlje, kot so sprva načrtovali, saj sta se para zelo dobro ujela, so razkrili viri iz Kensingtonske palače. Joliejeva in Pitt sta prinesla tudi darilo za malo princeso Charlotte, čeprav je starša nista pripeljala s seboj na sestanek. Prav tako so v varstvu ostali princ George in šest otrok slavnega hollywoodskega para, ki so skupaj s staršema prileteli v London.

Angelina je lani spoznala tudi britansko kraljico Elizabeto II., ki jo je sprejela v Buckinghamski palači in ji podelila častni viteški naslov ''dame''. Joliejeva je priznanje prejela za svoje delovanje v diplomatski službi, za usluge v britanski zunanji politiki in za svojo kampanjo proti spolnemu nasilju v vojnih območjih.