Brada in Kate že tedne povezujejo, a nobeden izmed njiju govoric še ni komentiral. Foto: Reuters
Brada in Kate že tedne povezujejo, a nobeden izmed njiju govoric še ni komentiral. Foto: Reuters
Zvezdniška družina Russell-Hawn-Hudson: Kurt Russell, Goldie Hawn, Kate Hudson in Oliver Hudson. Oba otroka sta se Hawnovi rodila v zakonu z igralcem Billom Hudsonom, a sta se že zgodaj ločila, otroka pa je z Goldie vzgajal Russell. Foto: Reuters

Zapis je bil, jasno, humoren, Hudson pa se je zelo zabaval ob opisovanju (fiktivnega) svaka.

Igralec je na Instagramu objavil naslovnico tabloida Star, kjer na dolgo opisujejo domnevno romanco. "Kate ne more držati rok proč od njega", "Goldie: Mojo hčerko tako zelo osrečuje", "Kako je Brad novico povedal Angie", vse skupaj ob fotografiji Kate in Pitta ter velikem naslovu: "Postaja resno - Brad se je vselil k njej!"

Hudson pa: "Da in pravi pekel je!! Blazno 'usran' je! Pije iz tetrapaka in pušča vrata odprta, ko gre na veliko potrebo!! In to počne, ko je v MOJI hiši!!! Že zdaj me kliče "brat" in je s tem povzročil razdor med mano in mojim pravim bratom Wyattom, ki zdaj noče govoriti z mano ... vztraja, da ga moji otroci kličejo stric B, mojo najmlajšo pa je za dva dni izgubil na pomolu v Santa Monici ... hvalabogu za alarm proti ugrabitvam otrok ..."

Številne Katine zveze
Mama Hudsonove Goldie Hawn je znana kot zelo prijazna in spogledljiva, zato je Oliver v svoj zapis vpletel še njo: "Moja mama očitno flirta z njim! Zdaj po ves dan nosi po hiši kratke negližeje ... Ob treh popoldne! In oči samo ponavlja: "Dobro, no!! Brad Pitt je!!" Kakor koli že, ne gre dobro. Tako, da, BP, čas je, da se odseliš, stari. Potrebujem svoje življenje nazaj. Pokadil bom še eno pipo, potem pa spokaj in hvala lepa!"

53-letnega Pitta, ki se je z 41-letno Angelino Jolie razšel septembra, s 37-letno Kate Hudson povezujejo že več tednov. Star je celo poročal, da je bila prav Kate tista, ki je prišla med Brada in Angie.

Hudsonova, nominirana za oskarja za vlogo "rock groupijke" v filmu Skoraj slavni, ima sicer za seboj kar nekaj burnih zvez. Med letoma 2000 in 2007 je bila poročena s frontmanom skupine Black Crowes Chrisom Robinsonom, s katerim ima enega sina, med letoma 2010 in 2014 pa s frontmanom skupine Muse Mattom Bellamyjem, s katerim ima prav tako enega sina. Vmes pa so se v njeno mrežo ujeli še Lance Armstrong, Dax Shepard, Owen Wilson, Alex Rodriguez, Adam Scott, Derek Hough in Nick Jonas.

Postavlja se na noge
Pitt se po nepričakovani ločitvi in (začasni?) izgubi otrok sicer počasi postavlja na noge. Viri poročajo, da je opustil alkohol in začel živeti zdravo, vidno je shujšal, počasi pa se tudi začenja pojavljati v javnosti. Tako je ob bučnem aplavzu na zlatih globusih 8. januarja predstavil nominirani film Moonlight (Mesečina), katerega producent je, nekaj dni zatem pa se je pojavil tudi na dobrodelni prireditvi v Malibuju.

Z Joliejevo sta sicer prejšnji teden po zelo umazani ločitveni bitki končno sklenila dogovor, da bodo vsi postopki v prihodnje zapečateni - v dobro njunih šestih otrok.

Yeah and it's been hell!! He's messy as shit! He drinks out of the fucking carton and leaves the door open when he's taking a dump!! And this is when he's at MY house!!! He's already calling me brother and has driven a wedge between myself and my real brother Wyatt who now won't speak to me.. he insists my kids call him uncle B and lost my youngest at the Santa Monica pier for 2 days.. thank god for amber alert.. my mom's overtly flirting with him! Shes wearing these little nighties around the house now?! But ALL DAY!! Like at 3pm! And Pa just keeps saying "All right!! It's Brad Pitt!!" Anyway not going well.. so BP.. it's time to move out man.. I need my life back dog.. I'll smoke one more bowl and then get the fuck out.. we thank you.. oh and I found your medical bracelet so I'll get that back to you.. ok..

A photo posted by Oliver Hudson (@theoliverhudson) on Jan 20, 2017 at 5:44pm PST