Na leto bo v žep pospravila 15 milijonov dolarjev. Foto: Reuters
Na leto bo v žep pospravila 15 milijonov dolarjev. Foto: Reuters
Britney bo v Las Vegasu nastopala dve leti. Foto: Reuters

V dvorani igralnice Planet Hollywood Resort and Casino je poprinceska začela svojo lasvegaško avanturo, ki bo trajala kar dve leti. Premiero predstave Peice of me si je ogledalo 4.600 ljudi, na koncertu pa so uživale tudi popzvezdnice Katy Perry, Miley Cyrus in Selena Gomez.

Britney je v predstavi zapela več kot 20 pesmi, med katerimi je bilo veliko hitov iz njene 15-letne glasbene kariere, kot so na primer Toxic, Womanizer in Baby One More Time. Medtem ko je pevka večino 90-minutne predstave pela na plejbek, je množica plesalcev izvajala ekstravagantne plesne gibe. Med glasbenim spektaklom se je 32-letna zvezdnica kar sedemkrat preoblekla.

Nad premiero pa je bila očitno navdušena tudi Britney sama, saj je na Twitterju zapisala, da je bil koncert "neverjeten" in da obožuje Las Vegas.

V dveh letih bivanja v Las Vegasu bo 32-letna pevka na oder stopila skoraj stokrat. Po navedbah ameriške 'tračarske' spletne strani TMZ je 73.600 vstopnic za prvih 16 koncertov, kolikor jih je trenutno v prodaji, že skoraj popolnoma razprodanih.

Astronomski zaslužki v "mestu greha"
Britney je tako stopila v čevlje kanadske pevke Celine Dion in britanskega pevca Eltona Johna, ki sta v igralniški meki pred časom že imela svojo "bazo". Takšni dogovori pa so tudi izjemno donosni, čeprav nihče izmed vpletenih javno ne želi govoriti o številkah.

Pa vendar podrobnosti vedno pridejo na dan. Celine Dion je tako po poročanju spletne strani TMZ za triletno nastopanje v Las Vegasu prejela kar 100 milijonov dolarjev, Britney pa je bila le za malenkost "skromnejša". Kot rečeno, naj bi vsak šov končala z dodatnimi 310.000 dolarji na računu (230.000 evrov), ob upoštevanju, da bo v enem letu zbrane zabavala 48-krat, pa se ustavimo pri znesku 15 milijonov dolarjev (11 milijonov evrov). To vsoto je treba pomnožiti z dve, saj bo nastopala dve leti ...