Cameron je omrežil prej menda 'neukročeni' rocker Benji. Foto: EPA
Cameron je omrežil prej menda 'neukročeni' rocker Benji. Foto: EPA

Par si je zaobljube izmenjal kar na domu Diazove na Beverly Hillsu, na slavje so bili povabljeni njuni bližnji prijatelji in sorodniki, med njimi Reese Witherspoon, Gwyneth Paltrow, pa seveda Benjijev brat dvojček in kolega iz skupine Joel Madden z ženo Nicole Richie in njunim sinom Sparrowom, ki je nosil prstana. Družice Diazove so bile Nicole in Drew Barrymore, sestra Chimene in asistentka Jesse Lutz.

Bleščeči dogodek sta si zamislila hollywoodska načrtovalca porok Yifat Oren in Stefanie Cove, rože pa so dostavili iz cvetličarne The Velvet Garden, v kateri je cvetje za poroko z Willom Kopelmanom leta 2012 nakupila tudi Drew Barrymore, poročajo dobro obveščeni.

Da sta se Cameron in Benji po sedmih mesecih prijateljevanja zaročila, so ameriški tabloidi razkrili sredi decembra. Preden je našla pravo srečo, so se na seznamu spremljevalcev dolgonoge svetlolaske znašli tudi kolegi iz sveta šovbiznisa Justin Timberlake, Matt Dillon, Jared Leto in bejzbolski zvezdnik Alex Rodriguez.

Benji je bil prej zaročen s pevko in modelom Sophie Monk, povezovali pa so ga tudi s starletama Paris Hilton in Holly Madison. Vsem njegovam izbrankam so skupni platinasto plavi lasje.

Seveda se zdaj okrog mladoporočencev v Hollywoodu začenja nov krog govoric in ugibanj: tisti o morebitnem naraščaju ...