Družina Van Der Beek. Foto: Instagram James Van Der Beek
Družina Van Der Beek. Foto: Instagram James Van Der Beek
James z ženo Kimberly Foto: EPA

Predstavnik 39-letnega igralca je potrdil novico in povedal, da je par navdušen nad rojstvom hčerkice Emilie. James pa je na Instagramu objavil črno-belo fotografijo svoje družinice, veselje je delil tudi na Twitterju: "Noro, kako zelo imaš lahko nekoga rad, pa čeprav si ga komaj spoznal."

James in sedem let mlajša Kimberly imata že petletno hčerkico Olivio, leto mlajšega sina Joshuo in dveletno Annabelo.

James in Kimberly sta v zvezi od leta 2009, le mesec po tem, ko se je igralec ločil od svoje prve žene igralke Heather McComb. Leta 2010 sta se po tradiciji kabale poročila v Izraelu. Takrat je James zapisal: "Najboljši dan mojega življenja do zdaj."

Simpatije zadetek v polno
James Van Der Beek je z vlogo naslovnega junaka, precej poštirkanega Dawsona Leeryja, zadel v polno. Iz neznanega igralca se je čez noč spremenil v objekt poželenja najstnic v ZDA. Igralec se je po
koncu Simpatij leta 2003 bolj udejstvoval na newyorških gledaliških deskah in pisal svoj prvi scenarij, na male zaslone se je vrnil z epizodnimi vlogami v Grdi rački, Criminal Minds, Kako sem spoznal tvojo mamo in One Tree Hillu, nazadnje pa smo ga gledali v nanizanki Na kraju zločina: Splet.