Charlie bo kmalu postal dedek. Foto: EPA
Charlie bo kmalu postal dedek. Foto: EPA

Novico je na svojem profilu na Twitterju objavila Charliejeva nekdanja žena Denise Richards, ki je napisala: "Predvidevam, da so nekateri od vas že slišali ... @charlieshen bo postal dedek ... da, DEDEK!" Richardsova, ki je bila s Sheenom poročena štiri leta, v zakonu pa sta se jima rodili danes osemletna Sam in sedemletna Lola, je dodala: "Njegova čudovita hči Cassandra bo postala mama."

28-letna Cassandra Jade Estevez je najstarejši otrok problematičnega igralca - dobil jo je v zvezi s srednješolsko ljubeznijo Paulo Profit - Charlie pa ima sicer pet otrok. Poleg treh hčerk ima še triletna dvojčka Boba in Maxa, ki sta se mu rodila v zakonu z Brooke Mueller.

Cassandra starejša od očetovega novega dekleta
Charlie je sicer pred kratkim predstavil svoje novo dekle Georgio Jones. Fotografski objektivi so zadnji dan preteklega leta ujeli 47-letnega Sheena v izmenjevanju poljubov s 24-letno Jonesovo na zabavi v Cabu San Lucasu sredi Mehike. Igralec se je na fotografijah z eno roko naslanjal na zid, v drugi roki je držal cigaro, njegove ustnice pa so bile prilepljene na mlado zvezdo filmov za odrasle, ki je po podatkih spletne filmske zbirke podatkov IMDb posnela že več kot 100 filmov za odrasle.