Javnosti sta pokazala, da sta par, več podrobnosti o svoji zvezi pa ne želita razkriti. Foto: EPA
Javnosti sta pokazala, da sta par, več podrobnosti o svoji zvezi pa ne želita razkriti. Foto: EPA

Na romantičnem oddihu v francoski prestolnici sta si Sean in Charlize obljubila večno zvestobo - 54-letni Sean naj bi lepo igralko zaprosil za roko, vendar ne na tisti običajen način. Zvezdnika sta se odločila, da naredita korak naprej v zvezi in si obljubila, da si bosta za vedno zvesta - to pa brez tega, da bi Penn pokleknil na koleno in Charlize na roko nadel drag zaročni prstan.

39-letna igralka je namreč že pred časom priznala, da ji poroka ne pomeni veliko in da nikoli ni sanjala o beli obleki ter velikem slavju. "Šlo naj bi za noč, ki slavi ljubezen, v resnici pa sta ženin in nevesta cel večer ločena in le skrbita za to, da se imajo vsi dobro. Videti je zelo naporno," je povedala Theronova. Kar pa ne pomeni, da si ne želi resne zveze - nasprotno, dejala je, da si je zelo želi.

Dolgoletno zvezo je imela z igralcem Stuartom Townsendom, s katerim se je razšla leta 2010. Že pred koncem zveze je poznala Penna, s katerim sta bila dobra prijatelja, romanca med njima pa se je začela konec leta 2013. V zvezo sta vstopila počasi in premišljeno, saj nista želela uničiti prijateljstva. "Na koncu se je vse skupaj zgodilo zelo spontano," je povedala igralka.

Mediji so par, ki želi svojo zasebnost v čim večji meri ohraniti zase, že večkrat "zaročili" in tudi tokrat predstavnika igralcev nista želela potrditi govoric. Seanov piarovec je dejal, da gre le za domneve. Je pa vir blizu para za E! News povedal, da se zvezdnika že dogovarjata, kdaj in kje se bosta poročila. Če se bo poroka zares zgodila, bo to tretji zakon za Penna, ki je bil poročen že z Madonno in Robin Wright, ter prvi za Charlize.