Govorice o upokojitvi naj bi bile samo družinska šala in ne resnica. Foto: Reuters
Govorice o upokojitvi naj bi bile samo družinska šala in ne resnica. Foto: Reuters

Namigovanja o upokojitvi so se pojavila po intervjuju za enega izmed ameriških časopisov, kjer je dejala, da se bo po 50. rojstnem dnevu upokojila. Toda kmalu po tem je na svojem profilu na Instagramu zapisala, da naslovnice ne pokažejo celotne zgodbe.

"Svojim otrokom vsako leto povem, da se bom upokojila. To je že kar nekaj časa naša družinska šala. Ampak potem se vsako leto pojavijo priložnosti, ki se jih razveselim in jih ne želim zamuditi. Sicer je res, da bi rada več časa posvetila družini, prijateljem in svojemu podjetju, a moja zgodba vseeno še ni končana," je po poročanju Reutersa povedala Cindy.

V uspešni karieri je sodelovala z velikimi imeni
"V modni industriji sem že zadnjih 30 let in oboževala sem vsak del poklica. Zagotovo pa me je delo naučilo, da nikoli ne smem reči nikoli, saj se vsako sekundo lahko pojavi odlična priložnost," je dodala.

Manekenka si je mesto na modnem radarju zagotovila v osemdesetih in devetdesetih, ko je po modni pisti hodila za znamenite modne hiše, kot so Chanel, Christian Dior in Valentino.

Iz poklica se je delno umaknila že pred petnajstimi leti, a vseeno ni stala v ozadju. Še vedno je aktivno sodelovala z mnogimi znanimi znamkami. Trenutno je obraz francoske hiše Balmain za pomlad in poletje 2016, kjer ji ob boku stojita prav tako znani modni veteranki Naomi Campbell in Claudia Schiffer.