Louis Tomlinson je marca končal štiriletno zvezo, zdaj pa mu bo otroka rodila dobra prijateljica. Foto: Reuters
Louis Tomlinson je marca končal štiriletno zvezo, zdaj pa mu bo otroka rodila dobra prijateljica. Foto: Reuters
One Direction
Po odhodu Zayna Malika skupina One Direction nadaljuje kot kvartet. Foto: Reuters

23-letni glasbenik je bil štiri leta v razmerju z Eleanor Calder, marca letos pa sta se razšla. Maja so ga večkrat opazili v družbi vrstnice Briane Jungwirth, s katero sta se spoznala prek skupnih prijateljev, njuno druženje pa je obrodilo sadove - dobesedno.

Briana, sicer stilistka iz Los Angelesa, je namreč zanosila. "Louis je presrečen, ker bo postal očka, in verjame, da bo Briana odlična mama. Sicer ju je presenetilo, vendar pa sta zelo zelo dobra prijatelja, to pa ju je še zbližalo," je njun skupni prijatelj povedal za revijo People.

Dodal je, da je Tomlinson obljubil, da bo materi svojega otroka ob strani stal ves čas nosečnosti in seveda tudi pozneje. Britanec je tako vsakič poletel čez lužo, da je bil ob Briani na vsakem zdravniškem pregledu do zdaj, prav tako pa v Los Angelesu išče domovanje blizu njenega.

"Louis in Briana sta si zelo naklonjena in v zadnjih mesecih sta skupaj preživela veliko časa. Res sta zelo srečna, in čeprav nista v razmerju, je njuna vez neverjetno močna in otroka se res veselita," zatrjuje njun prijatelj, ki prav tako poudarja, da Briane Louisova slava sploh ne zanima. "Pravzaprav je bila šele pred kratkim prvič na koncertu One Direction. Res je ljubko dekle, zelo je mirna in skupni čas večinoma preživljata stran od oči javnosti, družita se prijatelji in podobno," je dodal.

So se pa na začetku julija, ob praznovanju dneva neodvisnosti, prvič spoznali tudi njuni starši, ki naj bi se "resnično ujeli", njima pa izkazali tudi vso podporo. Za Tomlinsonovo mater Johanno bo to prvi vnuk, je pa sicer sama mati sedmih otrok, nazadnje je rodila februarja lani, ko se je razveselila dvojčkov, zato imata z Briano veliko skupnih tem, končuje vir.

Nov šok po Zaynovem odhodu
Presenetljiva novica je seveda razžalostila goreče oboževalke skupine, ki so si spomladi mele roke, da je Louis spet samski, številne pa še vedno niso prebolele niti šoka, ki so ga doživele marca letos, ko je skupino nenadoma zapustil Zayn Malik, ki je imel dovolj zvezdniškega življenja.

Tolažiti jih je moral celo znameniti fizik Stephen Hawking, poznan po svojih teorijah vesolja, ki je nekaj tednov pozneje predaval v operni hiši v Sydneyju.

Osrednja tema predavanja je bila, da mora človeštvo nadaljevati raziskovanje sveta. Toda svoj govor je prekinil ob vprašanju ene izmed žalostnih oboževalk, ki ga je vprašala, kaj meni o kozmološkem učinku Zaynovega odhoda iz skupine One Direction, ki je vodil k zlomu srca milijonov najstnic po vsem svetu.

"Moj nasvet kateremu koli mlademu dekletu z zlomljenim srcem je, da se posveti študiju teoretične fizike, ker nekega dne bo ta ponudila dokaz, da obstajajo vzporedna vesolja," je odgovoril Hawking, "Ni nemogoče, da je zunaj našega vesolja še eno, drugačno. In v tem vesolju je Zayn še vedno v skupini One Direction."