Courtney Love je želela postati boljši vzor Peaches. Foto: EPA
Courtney Love je želela postati boljši vzor Peaches. Foto: EPA

Courtney se je v pogovoru za spletni portal Grazia Daily spominjala, kako je Peaches leta 2010 prišla v njeno hotelsko sobo Chateau Marmont v Los Angelesu skupaj s prijateljico. S seboj sta imeli vrečko, polno močnih pomirjevalnih tablet, ki jih imenujejo tudi "heroin za revne". 49-letna pevka, nekdanja odvisnica od heroina, jo je odslovila iz sobe.

"Moja droga je bila heroin. Nehala sem ga jemati v 90. letih prejšnjega stoletja, ampak ne tudi močnih tablet. Peaches je bila v sobi s prijateljico, ki je imela polno vrečko teh tablet, okoli 500 jih je bilo. Močno sem si jih želela. Nikoli v življenju si nisem želela nič močneje od teh tablet: ne moških ne denarja ... Morala sem poslati Peaches in njeno prijateljico iz sobe," je opisala pevka svoje srečanje s Peaches.

Potem ko je ostala sama v sobi, je začela razmišljati, da bi morala v življenju Peaches prevzeti vlogo vzornice. "Na žalost sem bila v tem obdobju svojega življenja nezmožna te vloge," je še dodala Courtney, ki se je ob tem dobro zavedala zgodbe mame Peaches, Paule, ki je umrla v 41. letu starosti prav tako zaradi prevelikega odmerka heroina.