Cristiano Ronaldo si želi drugega otroka. Foto: Reuters
Cristiano Ronaldo si želi drugega otroka. Foto: Reuters

Zvezdnik Real Madrida naj bi se pred meseci v ta namen mudil v ZDA, kjer je izbiral mamo za drugega otroka.

Kot pišeta Correio da Manha in Flash! Vidas, je Ronaldo za prvega sina, ki mu je dal ime Cristianinho, plačal več kot milijon evrov.

Tedaj - Cristianinho bo kmalu star šest let - je Ronaldo presenetil z očetovstvom. Na družbeno omrežje je zapisal: "Z velikim veseljem in ponosom sporočam, da sem postal oče. Glede na to, da je ona želela, da se ne izda njeno ime, sva jaz in mama otroka sklenila, da bo sin živel v mojem skrbništvu. Več o tej zadevi ne bom povedal, zato prosim, da se spoštujeta moja in otrokova zasebnost."

Ko je Ronaldo sporočil, da je postal očka, so se pojavile različne govorice. Najprej so se pojavila namigovanja, da naj bi bil otrok sad ljubezni, izlite v avanturi za eno noč, ki si jo je nogometaš privoščil med obiskom Združenih držav Amerike. Neznano dekle naj bi takrat zanosilo, Cristiano pa naj bi ji plačal, da mu po otrokovem rojstvu prepusti polno skrbništvo, o vsem tem pa pred javnostjo molči kot grob.

Pozneje se je pojavila še druga teorija, ki, kot kaže, najbolj drži - Cristiano naj bi si močno želel otroka, vendar v množici vseh njegovih spremljevalk - od razvpite Paris Hilton do starlete Kim Kardashian in ruske manekenke Irine Shayk - ni našel dekleta, ki bi bilo primerno za mater njegovega naslednika. Zato naj bi se odločil za nadomestno mater, ki naj bi donosila njegovega otroka, pobrala denar in se zavila v molk.