Po ločitvi od Brada Pitta je dolgo iskala pravega moškega, nato pa je prišel Justin. Foto: Reuters
Po ločitvi od Brada Pitta je dolgo iskala pravega moškega, nato pa je prišel Justin. Foto: Reuters
Jennifer Aniston
Nosečnosti sama še ni potrdila. Foto: Reuters

"Jenini dvojčici - čudež umetne oploditve" piše na naslovnici omenjene revije, nato pa je razložena tudi celotna zgodba, ki sicer še čaka potrditev obeh vpletenih.

"Dvojna težava"
Jennifer in dve leti mlajši Justin sta se po večletni zvezi poročila avgusta letos, že predtem pa naj bi se dobro leto trudila zanositi s pomočjo medicine. Dolgo ni in ni uspelo, le nekaj dni pred poroko pa je Jennifer dobila izvide, ki so jo močno osrečili. "Srce parajoče je, da neki par prestane toliko poskusov zunajtelesne oploditve, a brez uspeha. Obupala sta že, Jennifer pa je nekako prepričala, da je lahko srečna tudi, če nikoli ne bo okusila materinstva," je vir povedal reviji OK.

A avgusta so le prišle dobre novice, zato je Jen komaj čakala, da razveseli tudi Justina. "Pripravila mu je romantično večerjo, po njej pa mu je povedala, da ima zanj posebno presenečenje. Ko mu je pokazala izvide, sta oba zajokala od sreče," še dodaja vir. Kmalu pa je sledilo še eno presenečenje, saj sta izvedela, da ne bosta dobila enega otroka, ampak kar dva. "Justin je v Teksasu snemal film, ko mu je Jen poslala fotografijo ultrazvoka in se pošalila, da ju čaka 'dvojna težava'."

Rodila naj bi maja
Pri reviji so se dokopali tudi do spola naraščaja, saj naj bi Jennifer pod srcem nosila dve deklici, noseča pa naj bi bila tri mesece. "Seveda se že pogovarjata o imenih. Trenutno sta na prvih mestih Lila in Ava, s katero bi Jennifer počastila spomin na eno svojih najljubših igralk Avo Gardner," so še zapisali.

Uradne potrditve o nosečnosti še ni, je pa tudi res, da so nekdanji "Prijateljici" že večkrat pripisovali nosečnost. Ali je tokrat novica resnična, bomo zagotovo kmalu izvedeli.