David Luiz in Sara Madeira - seks šele po poroki. Foto: Instagram
David Luiz in Sara Madeira - seks šele po poroki. Foto: Instagram
Tolažilno pismo za Davida Luiza. Foto: Instagram

Po brazilskem nogometašu Kakaju, ki je svetu pred leti razkril, da je v zakon stopil kot devičnik, časopisne stolpce v zadnjih dneh s svojim priznanjem polni tudi David Luiz.

"Nikoli nisem spal z žensko in to se ne bo spremenilo, dokler se ne poročim. Svoje življenje usmerjam v duhu krščanstva, vera ima zelo pomembno mesto v mojem vsakdanjem življenju," je dejal Luiz.

Eden najdražjih branilcev sveta, ki so ga kamere med boji na nogometni zelenici večkrat ujele med molitvijo, javno podpira kampanjo Odločil sem se pričakati, ki si prizadeva za spodbujanje in krepitev moralnih načel pri mladih Brazilcih, med drugim se zavzemajo za spolnost šele ob sklenitvi zakonske zveze.

27-letni nogometaš Paris Saint-Germaina je v nekajletni zvezi s tri leta mlajšo Saro Madeiro, ki ga je spremljala tudi med SP-jem, na vprašanje brazilskih medijev, ali se bo kmalu poročil, pa je odgovoril: "Vse boste izvedeli ob pravem času."

Tolažilno pismo za Davida in druge Brazilce
David je bil po bolečem porazu v polfinalu - s 7:1 so jih premagali poznejši prvaki Nemci - eden najbolj razočaranih brazilskih nogometašev, nekoliko ga je potolažilo pismo deklice po imenu Ana Luz, v katerem mu sporoča, da so dobro odigrali, najboljše, kar so lahko v danem trenutku. Brazilec je pismo, ki je zaokrožilo po družbenih omrežjih, objavil na svojem Instagramu, pripisal pa je: "Še naprej bom verjel v svoje sanje in se trudil za naklonjenost, ki jo prejemam. Naj vas Bog blagoslovi."