Diane Kruger in Norman Reedus sta kmalu po njenem razhodu z Jacksonom skupaj stopila na rdečo preprogo. Foto: Reuters
Diane Kruger in Norman Reedus sta kmalu po njenem razhodu z Jacksonom skupaj stopila na rdečo preprogo. Foto: Reuters
Jackson in Krugerjeva sta bila par deset let, mediji pa so ugibali, da je bilo za razhod krivo to, da se ona nikdar ni želela ustaliti in imeti družine. Foto: Reuters

Da je nemška igralka, znana po vlogah v filmih Troja, Neslavne barabe in Obupana (za slednjo je lani v Cannesu prejela nagrado za najboljšo igralko), v veselem pričakovanju, so ugibali mnogi, potem ko so bile vse njene toalete na nedavnem festivalu v Cannesu ohlapne.

Očividci so tudi poročali, da je igralka, sicer članica letošnje žirije, med festivalom dosledno zavračala alkohol.

Za Krugerjevo bo to prvi otrok, za Reedusa pa drugi. 49-letni igralec ima z nekdanjo partnerko, manekenko Heleno Christensen, 18-letnega sina Mingusa Luciena Reedusa.

Ljubezensko razmerje na snemanju
Krugerjeva je Reedusa spoznala na snemanju filma Sky leta 2015, ko je bila še v zvezi s kanadskim igralcem Joshuo Jacksonom.

Kmalu so tabloidi poročali, da sta se igralca na snemanju zapletla v razmerje, a je Krugerjeva ostala z Jacksonom, zvezdnikom serij Simpatije in Prevara, še nekaj mesecev, preden sta šla leta 2016 po desetih letih dokončno narazen.

Kmalu za tem so mediji objavili fotografije Krugerjeve v strastnem objemu z Reedusom. Jackson očitno do svoje nekdanje ne goji kaj dosti zamer, saj ji je tudi po razhodu na Instagramu lani prisrčno čestital ob osvojitvi nagrade v Cannesu.

Krugerjeva je bila pred Jacksonom med letoma 2001 in 2006 poročena s francoskim igralcem Guillaumom Canetom, preden je ta po krajši zvezi s Carlo Bruni srečo našel z igralsko kolegico Marion Cotillard, s katero imata dva otroka.