Leo, ki bo letos morda le dočakal oskarja, se je z odvetniki spravil nad nadležne paparace. Foto: EPA
Leo, ki bo letos morda le dočakal oskarja, se je z odvetniki spravil nad nadležne paparace. Foto: EPA

41-letni igralec, ki se je tik pred novim letom razšel s 25-letno manekenko Kelly Rohrbach, ta je med drugim zaščitni obraz revije Sports Illustrated, očitno za propadlo zvezo ni dolgo žaloval. V nedeljo so ga v pariškem nočnem klubu L'Arc fotografi namreč zasačili med poljubljanjem s pevko Rihanno.

DiCaprio je pretekli konec tedna v Parizu predstavljal svoj novi film Povratnik (The Revenant), ki mu bo morda končno prinesel oskarja, Rihanna pa je bila v Parizu s svojo prijateljico, manekenko Caro Delevingne. Njune poti pa so se križale v med zvezdniki izredno priljubljenem pariškem klubu.

Leonardo hoče zdaj na vsak način preprečiti, da bi fotografije, na katerih si izkazuje naklonjenost s 27-letnico, videl še kdo. Tako je na pomoč poklical pravne strokovnjake, ki so paparacem že poslali opozorilo, da fotografij zaradi francoskega zakona o zasebnosti, ne smejo objaviti.

Kot so zapisali odvetniki DiCapria, je igralec v klubu pričakoval zasebnost, fotografije pa bi neupravičeno razkrile del igralčevega zasebnega življenja, še poroča Independent.