DMX na podelitvi nagrad BET leta 2011. Foto: AP
DMX na podelitvi nagrad BET leta 2011. Foto: AP

Glasbenik s pravim imenom Earl Simmons sicer ni bil prisoten, ko je mali Exodus prijokal na svet, saj je bil ravno takrat na svojem drugem domu v Arizoni, a je takoj sedel na letalo in odhitel domov v New York k mladi mamici (zanjo je to sicer prvi otrok) in svojemu najmlajšemu potomcu.

Po poročanju opravljive spletne strani TMZ je to za 45-letnika že kar petnajsti otrok, nekateri drugi mediji pa navajajo nekoliko nižjo številko (13). Kakor koli že, znani raper je zaradi novega naraščaja presrečen - dejal je, da je Exodus zanj "pravi blagoslov".

Zaradi preživnin želel razglasiti bankrot
Newyorčan, ki se zadnja leta posveča branju Biblije (postati si želi pastor), je bil med letoma 1999 in 2010 poročen s Tashero Simmons (uradno sta se sicer ločila šele leta 2014), v tem času pa sta se mu rodila tudi najmanj dva nezakonska otroka - očetovstvo enega od njih je sicer dolgo zanikal, dokler ga ni testiranje DNK-ja postavilo na laž. Materi otroka, Monique Wayne, je moral zato leta 2007 plačati 1,5 milijona dolarjev preživnine. Leta 2013 je sicer razglasil bankrot, kot razlog pa navedel previsoke stroške za preživnine, a je bil njegov zahtevek zavrnjen.

Raper je sicer stari znanec policije - večkrat na leto preživi po nekaj ur (ali dni) v priporu zaradi kršenja cestnoprometnih predpisov, obtožen je bil krutosti do živali, posedovanja različnih mamil itd.