Charlie pomaga ameriškim vojakom. Foto: MMC RTV SLO/Reuters
Charlie pomaga ameriškim vojakom. Foto: MMC RTV SLO/Reuters
Charlie Sheen
Charlie Sheen nastopa v seriji Anger Management. Foto: IMDb

Nekdanji zvezdnik humoristične serije Dva moža in pol je namreč obljubil, da bo podaril milijon ameriških dolarjev organizaciji USO, ki pomaga ameriškim vojakom, natančneje zbira denar za ranjene in bolne vojake ter njihove družine.

Donacija bo po Sheenovih besedah tudi višja, če bo njegov novi TV-projekt, serija Anger Management, postala uspešnica.
"V čast mi je, da lahko vojakinjam in vojakom, ki so toliko naredili za nas, nekako povrnem uslugo. Oni žrtvujejo svoje življenje za nas vsak dan in srečen sem, ker moje delo na Anger Managementu lahko vojakom in njihovim družinam vsaj malo olajša življenje," je v izjavi zapisal hollywoodski igralec, ki je dodal, da bo prvi ček za 250.000 dolarjev na račun USO-ja nakazal že ta teden.

Neprofitna organizacija USO, ki ponuja pomoč ameriškim vojakom in njihovim družinam, je dejala, da so nadvse hvaležni za Charliejevo pomoč.

Spremenjeni igralec
Sheen je zadnja leta imel številne težave, spoprijemal se je z obtožnico zaradi napada na svojo nekdanjo ženo, bil je zasvojen z alkoholom in mamili, odpustili so ga iz serije Dva moža in pol, čemur so sledili javni napadi na producente serije ...

Lansko jesen pa je igralec prevzel nadzor nad svojim življenjem, v televizijskih serijah je tako začel odkrito govoriti o težavah, s katerimi se spoprijema, pomiril se je s producenti serije Dva moža in pol, dobil pa je tudi nov poslovni izziv - sprejel je vlogo problematičnega terapevta v seriji Anger Management.