Fotografija, s katero je Eva Longoria javnosti sporočila, da je zaročena. Foto: Instagram/Eva Longoria
Fotografija, s katero je Eva Longoria javnosti sporočila, da je zaročena. Foto: Instagram/Eva Longoria

40-letna zvezdnica je novico sporočila prek Instagrama, kjer je objavila fotografijo, ko se poljubljata v puščavi v Dubaju, na njeni roki pa se sveti velik zaročni prstan z rubinom in diamanti.

47-letni predsednik korporacije Televisa, največjega medijskega podjetja v Latinski Ameriki, in zvezdnica serije Razočarane gospodinje sta se začela sestajati leta 2013, njeni prijatelji pa so že takrat zatrdili, da jo je popolnoma očaral in ji dvori kot pravi džentelmen.

Je končno našla ljubezen življenja?
V intervjuju za revijo People je lani zatrdila, da je zelo srečna, same pohvalne besede za Bastona pa je pred nekaj tedni našla tudi njena prijateljica Ana Ortiz, zvezdnica serije Pretkane služkinje (Devious Maids). "Božanski par sta, še nikoli je nisem videla srečnejše. Navdušena sem, ker je našla nekoga, ki ga ne strašijo njeni moč, uspeh, lepota in zagon," je dejala.

Za Longorio sta sicer že dva propadla zakona - med letoma 2002 in 2004 je bila poročena z igralcem Tylerjem Christopherjem, njen drugi zakon s košarkarskim zvezdnikom Tonyjem Parkerjem pa je šel po gobe leta 2011, ker naj bi jo varal.