Ashton in Mila ne živita tipičnega hollywoodskega življenja, pojavljanja na rdečih preprogah so prej izjema kot pravilo. Foto: Reuters
Ashton in Mila ne živita tipičnega hollywoodskega življenja, pojavljanja na rdečih preprogah so prej izjema kot pravilo. Foto: Reuters
Ashton Kutcher in Mila Kunis, Oh, ta sedemdeseta!
Ashton Kutcher in Mila Kunis, Oh, ta sedemdeseta! Foto: Reuters

Malček, katerega ime javnosti še ni znano, se je rodil v sredo.

Par je novico o drugi nosečnosti uradno potrdil junija, oktobra pa se je Ashtonu zareklo glede spola, ko se je v gostovanju v Netflixovi pogovorni oddaji razgovoril o tem, kako se dveletna Wyatt Isabelle poripravlja na vlogo starejše sestre. "S prstom kaže na Milin trebušček in zraven vpije 'mali bratec'," je dejal.

Tabloidi so seveda takoj zaznali in prenesli informacijo o spolu, Ashton pa se je nato oglasil še v studiu pri Sethu Meyersu in tam razkril, da si je sam sicer potihoma želel eno deklico, saj si želi veliko družino. "Najina prva deklica je čudovita. Ampak če bi bila tudi druga deklica, bi mi Mila morda dala še en poskus za fantka, tako pa ne vem," je potožil.

Otroci morajo zaslužiti zase
Ena stvar pa je gotova — bratec in sestrica ne bosta razvajena hollywoodska pamža, saj imata Ashton in Mila zelo jasno starševsko vizijo. "Ena od tem, ki sva se jo lotila, še preden sva postala starša, je bila, 'kako vzgojiti otroka, da ne postane rit'," je bila 33-letna igralka jasna v enem od intervjujev. "Že od malih nog ga je treba učiti, da je, čeprav imata mamica in očka nekaj pod palcem, on še vseeno reven," je dodala.

Zvezdnika znata sicer varčevati tudi pri sebi. Za poročna prstana sta odštela manj kot 200 evrov in ju kupila kar preko spletne platforme Etsy. "Šokirana sem bila nad vrtoglavimi cenami znamk, kot je recimo Tiffany and Co.", je zmajevala z glavo Mila.

V seriji ljubljenca občinstva
Par se pozna že vrsto let, saj sta bila soigralca v humoristični seriji Oh, ta sedemdeseta! Nato so se njune poti razšle, Ashton je bil vrsto let v zvezi z Demi Moore, Mila pa z Macaulayjem Culkinom, a aprila leta 2012 so se pojavile govorice, da sta postala par.

Od takrat sta neločljiva, julija lani pa sta stopila tudi pred oltar.