31. julija bo Lohanova smela iz rehabilitacijskega centra, potem pa jo čaka intervju z Oprah Winfrey. Foto: EPA
31. julija bo Lohanova smela iz rehabilitacijskega centra, potem pa jo čaka intervju z Oprah Winfrey. Foto: EPA

Težavna zvezdnica mora biti po odloku sodišča v rehabilitacijskem centru za odvajanje od mamil in alkohola še do konca julija, nato pa lahko odide na svobodo.

Oprahina televizijska mreža OWN bo nato v prihodnjih dneh posnela intervju, čas predvajanja pa bo sovpadel s premiero njenega novega filma The Canyons.

Winfreyjeva pa se je z LiLo dogovorila tudi, da bo OWN o njenem življenju posnel tudi dokumentarni film v osmih delih, ki bo predvajan prihodnje leto.

Dva milijona, osebni asistentki in stilistka
Toda zgodba Lohanove ne bo poceni. Opravljivi časnik TMZ je namreč poročal, da je bila pogodba podpisana na kliniki Betty Ford, preden se je Lindsay "prepisala" v rehabilitacijski center Cliffside v Malibuju, kraljica pogovornih oddaj pa bo morala 27-letnici odšteti kar dva milijona dolarjev.

Pogodba Lohanovi zagotavlja tudi dve osebni asistentki in stilistko, denar pa ji bo prišel še kako prav, saj so njene denarne težave dobro znane.

Še slaba dva tedna do izteka kazni
Lindsay je morala na zdravljenje zaradi laganja policiji, oviranja policijskega dela in drzne vožnje - to je bil eden njenih lanskih incidentov, zaradi tega pa ji je grozilo do 240 dni zapora.

Vendar pa so njeni odvetniki dosegli, da mora "le" za tri mesece v kliniko za zdravljenje odvisnosti - teh 30 dni pa se izteče na zadnji julijski dan.