Kako se bo Ashton znašel v seriji Dva moža in pol? Foto: Reuters
Kako se bo Ashton znašel v seriji Dva moža in pol? Foto: Reuters

Priljubljena humoristična serija se nadaljuje, sprava med ustvarjalci serije in Charliejem Sheenom pa kljub oboževalcem serije in predvsem Sheenovega lika, Charlieja Harperja, pa, kot je videti, ni mogoča. Ustvarjalci serije, ki jo je New York Times še letos opisal kot 'največjo humoristično serijo zadnjega desetletja', so namreč že našli moža, ki bo nasledil Charlieja Sheena.

Glavni mož serije je po pisanju ameriških medijev postal 33-letni Ashton Kutcher. Igralec, ki je že podpisal pogodbo, naj bi po epizodi dobil med 625 in 900 tisoč ameriških dolarjev, kar je manj, kot je zaslužil Charlie Sheen.

Odpuščeni in osramočeni zvezdnik je po epizodi zaslužil 1,25 milijona dolarjev, na vrhuncu Dveh mož in pol pa je zaslužil rekordnih 1,8 milijona dolarjev honorarja na epizodo, s čimer je postal najbolje plačani igralec na ameriški televiziji.

Ashton ne bo Charlie Harper
Ashton ne bo nadomestil Charliejevega lika Charlieja Harperja, zabušantskega bogatega strica, ki je pod streho sprejel svojega resnejšega brata in njegovega sina, v seriji pa bosta še naprej nastopala Jon Cryer in Angus T. Jones. Za zdaj še ni znano, v kakšni vlogi bo nastopil Ashton. "Komaj čakam, da začnem delati s to talentirano ekipo. Ne morem zamenjati Sheena, ampak dal bom vse od sebe, da nasmejem publiko," je dejal Ashton Kutcher.

Pri Warnerju so Sheena odpustili 7. marca, potem ko so bili zaradi njegovih divjih zabav, večkratnih hospitalizacij in sovražne medijske kampanje prisiljeni produkcijo ustaviti.