Poročila sta se že 13. junija. Foto: Reuters
Poročila sta se že 13. junija. Foto: Reuters

Par, ki je že 13. junija na skrivaj skočil v zakonski jarem v arizonskem mestu Paradise Valley, se je odločil za še eno poročno slovesnost, ki je v soboto potekala v Cabo San Lucasu v Mehiki. Na romantični poroki je bilo navzočih okoli 50 najbližjih svojcev in prijateljev.

Zakonca Phelps tokrat nista skrivala veselega dogodka, na družbenih omrežjih sta objavila fotografiji s poročnega obreda. Plavalec je na Instagramu objavil fotografijo, h kateri je pripisal: "Moja najboljša prijateljica ... Ljubim te." Nevesta je prav tako delila eno izmed poročnih fotografij, napisala pa je, da je to najlepši dan v njenem življenju. Nicole je tudi na Instagramu uradno postala gospa Phelps, spremenila je priimek iz Johnson v Phelps.

Plavalec je med olimpijskimi igrami v Riu za ameriški People povedal, da sta z Nicole določila datum poroke, a kot so izvedeli ameriški mediji, jih je potegnil za nos, saj je v zakonski jarem skočil že 13. junija.

Olimpijski rekorder (pohvali se lahko s kar 23 zlatimi medaljami) in nekdanja mis Kalifornije sta se zaročila februarja lani, maja letos pa sta dobila prvorojenca Boomerja.

My best friend.... I love you!!

A photo posted by Michael Phelps (@m_phelps00) on Oct 30, 2016 at 3:07am PDT

Truly the happiest day of my life @m_phelps00 thank you @boonestudios for capturing this day

A photo posted by Nicole Michele Johnson (@mrs.nicolephelps) on Oct 30, 2016 at 1:11am PDT

Turn around and find these 2 taking #selfies @m_phelps00 @boomerrphelps #saturdayerrands #checkouttheirsunnies

A photo posted by Nicole Michele Johnson (@mrs.nicolephelps) on Oct 15, 2016 at 12:17pm PDT