Ta konec tedna so odzvanjali poročni zvonovi za Lauren in Aarona. Foto: EPA
Ta konec tedna so odzvanjali poročni zvonovi za Lauren in Aarona. Foto: EPA
Lauren in Aaron
Gospod in gospa Paul, je na Twitterju napisal Aaron. Foto: Twitter

Us Weekly piše, da je par, ki se je zaročil januarja lani v Parizu, imel tematsko poroko, navdihnjeno z 20. leti, svate naj bi tako prosili, naj na poroko prinesejo maske in se oblečejo primerno tematiki poroke. 33-letni igralec in njegovi prijatelji so bili oblečeni v črne obleke, družice pa so bile oblečene v obleke smetanaste barve.

Paul je v petek tvitnil, da se bliža poročno slavje: "In tako se začne," dodal pa je sliko sebe in svoje bodoče neveste, h kateri je pripisal gospod in gospa Paul.

Med gosti so bili ženinovi sodelavci iz serije Kriva pota (Breaking Bad), med drugim tudi glavni igralec v seriji Bryan Cranston, in nekaj igralcev iz še ene priljubljene serije Oglaševalci (Mad Men), opaziti pa je bilo mogoče tudi kraljico burleske Dito Von Teese.

"Ona je najboljša na svetu"
Elegantni ženin je lani za People opisal trenutek, ko je na pariških ulicah za roko zaprosil svojo Sunday, ki jo je spoznal na glasbenem festivalu Coachella: "Na majhnem dvorišču zunaj hotela sva na silvestrovo plesala na Edith Piaf, potem pa sem jo vprašal, ali bi se poročila z mano."

"Naj mi druge ženske ne zamerijo, toda ona je najboljša ženska na svetu," je Aaron lani pohvalil svoje dekle, ki ji je ta konec tedna dahnil usodni da.

Aaron Paul je za vlogo Jeeseja Pinkmana prejel dva emmyja za najboljšega stranskega igralca v dramski seriji, tri emmyje pa je dobil tudi glavni igralec v seriji Bryan Cranston.