Z ženo želita pomagati ustrahovanim ženskam. Foto: EPA
Z ženo želita pomagati ustrahovanim ženskam. Foto: EPA
Breaking Bad
Aaron Paul je za vlogo Jesseja Pinkmana prejel dva emmyja za najboljšega stranskega igralca v dramski seriji, tri emmyje pa je dobil tudi glavni igralec v seriji, Bryan Cranston.

34-letni igralec je izkoristil svojo slavo in moč ter tako zbral slaba dva milijona dolarjev za kampanjo, ki jo vodi njegova žena Lauren Parsekian. Neprofitna organizacija The Kind Campaign želi med drugim ozavestiti javnost o nasilju nad ženskami in ustrahovanju deklet.

New York Daily News piše, da bosta dva izmed darovalcev obiskala zabavo po koncu kritiško hvaljene nadaljevanke Kriva pota, v kateri je zaslovel prav Aaron. Srečni izbranci se bodo lahko družili s celotno igralsko ekipo svoje priljubljene serije.

Paul, ki je za vlogo "džankija" Jesseja Pinkmana prejel dva emmyja za najboljšega stranskega igralca v dramski seriji, se je vsem svojim oboževalcem zahvalil prek Twitterja, ker so podprli njegovo dobrodelno udejstvovanje. "Zbrali smo 1,8 milijona dolarjev za @kindcampaign. To je zaradi vas. Besede niso dovolj, da bi opisal, kako zelo hvaležen sem. Rad vas imam!"

Kriva pota najboljša dramska serija
V nedeljo, ko se konča kritiško hvaljena in iz sezone v sezono bolj gledana serija o učitelju kemije, ki se loti izdelave in preprodaje mamil, bodo na dražbi sicer ponudili več kot 200 predmetov iz nadaljevanke, pričakujejo pa velik naval.

Kriva pota (Breaking Bad) so sicer prejšnji teden po več letih nominacij končno dobila svojega prvega emmyja za najboljšo dramsko serijo - nagrado so dobili za lansko, četrto sezono.