Francesca se bo tako kot njen oče Clint kmalu ločila. Foto: EPA
Francesca se bo tako kot njen oče Clint kmalu ločila. Foto: EPA
Francesca, Dina in Morgan Eastwood
V resničnostnem šovu Eastwoodovih sta poleg Francesce v ospredju še njena mačeha Dina in polsestra Morgan. Foto: E! News

Francesca Eastwood in Jordan Feldstein sta v zakonski jarem skočila 17. novembra v eni izmed lasvegaških kapelic, poroka pa je presenetila tudi njune prijatelje in sorodnike, saj niso niti vedeli, da sta bila v zvezi: "Sploh nista dolgo par," je neimenovani vir dejal za Us Weekly.

Mlada igralka, ki je pri sedmih letih nastopila v očetovem filmu True Crime, in menedžer Adama Levina iz skupine Maroon 5 in Robina Thickeja sta se za "nespametno" poroko odločila v zelo vinjenem stanju, piše ameriški tabloid TMZ.

20-letna manekenka in igralka Francesca, sicer hčerka igralcev Clinta Eastwooda in Frances Fisher, naj bi že naslednji dan, po streznitvi, obžalovala svoje početje.
Na rdeči preprogi ob razglasitvi Miss Golden Globe, kjer vsako leto izberajo kako potomko znanih igralcev kot hosteso pri podeljevanju zlatih globusov - letos bo to Sosie Bacon, hčerka Kevina Bacona in Kyre Sedgwick, lani pa je bila "mis Zlati globus" prav Francesca -, tako Eastwoodova ni nosila poročnega prstana.

Francesca Eastwood, ki smo jo nazadnje videli v resničnostnem šovu Eastwoodovih, v katerem sta bili poleg nje v ospredju še njena (kmalu nekdanja) mačeha Dina Eastwood (po 17 letih se ločuje od Clinta) in polsestra Morgan, je bila pred tem v razmerju s precej starejšim fotografom Tylerjem Shieldom.