To bo za 81-letnega britanskega mogotca tretji zakon. Foto: EPA
To bo za 81-letnega britanskega mogotca tretji zakon. Foto: EPA

Britanski Daily Mail poroča, da je 81-letni mogotec zaprosil svoje 46 let mlajše dekle, brazilsko odvetnico Fabiano Flosi, s poroko pa stari lisjak ne namerava odlašati: "Uradno sva se zaročila, zaročena pa ne bova dolgo. Srečna sva in za naju ne obstaja vprašanje, ali se bova poročila, temveč je vprašanje časa le, kdaj in kje se bova poročila," je potrdil novico o bodoči ženin.

Razlika v letih, kot pravi Bernie, jima ne predstavlja težav, saj se odlično razumeta: "Skupaj sva dve leti, tisto, kar ta čas dela poseben, pa je Fabianin smisel za humor, saj tega mora oseba, ki živi z mano, vsekakor imeti. Mislim pa, da sem dober in da je ona prava srečnica, ker me ima."

Bernie in Fabiana, ki sta se spoznala leta 2009 na brazilskem tekmovanju za veliko nagrado, kjer je Fabiana skrbela za trženje, sta se ta teden na predstavljanju biografije Simona Cowella v londonski galeriji Serpentine prvič uradno predstavila kot zaročenca.

Brazilka je ponosno razkazovala svoj diamantni zaročni prstan znamke Marquise, 162 centimetrov "visoki" Bernie pa se je pošalil na svoj račun, da se ne mora spuščati na kolena, da bi zaprosil svoje dekle - Fabiana je "le" 15 centimetrov višja od Bernieja, njegova nekdanja soproga Slavica, s katero je Ecclestone bil poročen dolgih 24 let, pa je od njega višja dobrih 25 centimetrov.