Le prijatelja ali tudi ljubimca? Foto: EPA
Le prijatelja ali tudi ljubimca? Foto: EPA

Čeprav predstavnik 44-letne pevke pravi, da sta njegova nadrejena in šest let starejši Eddie le prijatelja in da že dolgo cenita delo drug drugega, je neimenovani vir za Us Weekly razkril, da sta zvezdnika zelo zagreta drug za drugega in da je zveza iz dneva v dan resnejša, kar priča tudi podatek, da so se njuni otroci - Eddie jih ima osem, Toni pa dva - že srečali.

Govorice o novem zvezdniškem parčku so se pojavile, potem ko so igralca pred nekaj dnevi videli v zaodrju koncerta Toni Braxton v Los Angelesu.

Priljubljeni nekdanji zvezdnik ameriške komične TV-oddaje Saturday Night Live , ki so ga v 80. povezovali še z eno glasbeno divo, pokojno Whitney Houston, je bil po koncu prvega zakona z Nicole Mitchell nekaj časa v zvezi z Melanie Brown, leta 2008 pa si je izmenjal poročne zaobljube s Tracey Edmonds, ki pa niso bile uradne, saj je šlo le za simbolni obred.

Toni Braxton se je leta 2009 ločila od pevca Kerija Lewisa, potem pa je iskala ljubezen v svojem resničnostnem šovu Braxton Family Values. Kot piše Us Weekly, je iskanje končano, Eddie pa naj le pazi, da ne zlomi srca tudi Braxtonovi.

50-letnik se je namreč z nekdanjo "spajsico" Mel B zapletel v buren prepir zaradi očetovstva, saj ni želel priznati, da je oče male deklice Angel Iris, šele DNK-test pa je potrdil, da je oče hčerkice Mel B prav ameriški komik in igralec.