Danny DeVito in Rhea Perlman sta le rešila svoj zakon. Foto: EPA
Danny DeVito in Rhea Perlman sta le rešila svoj zakon. Foto: EPA

Danny in Rhea sta lani jeseni sporočila, da sta se odločila za ločeno življenje - razloga za ločitev sicer nista nikoli razkrila, govorice pa so namigovale, da Rhea ni več mogla prenašati Dannyjevega varanja.

152 cm visoki zvezdnik filmov Dvojčka, Batman se vrača, Vojna zakoncev Rose in številnih drugih, je na začetku decembra dejal, da se trudita rešiti svoj zakon, nato pa sta se oba zavila v molk.

Prijatelj para pa je zdaj za revijo People povedal, da sta zakonca vse te mesece trdo delala na grajenju odnosa in da jima je nazadnje le uspelo. "Ljubita se. Vedno sta se in vedno se bosta," je zatrdil.

Njun zakon je veljal za enega najtrdnejših v Hollywoodu
67-letni Danny se je s tri leta mlajšo igralko, ki se je spomnimo predvsem iz humoristične serije Na zdravje, poročil leta 1982 - potem ko sta že prej živela skupaj 12 let. Spoznala sta se leta 1970, ko si je šla Perlmanova ogledat predstavo na Broadwayu, v kateri je igral njen bodoči mož.

Skupaj sta se preselila po pičlih dveh tednih poznanstva, v zakonu pa so se jima rodili trije otroci - Jacob (25), Grace (27) in Lucy (29). Par, ki je zaigral skupaj v Matildi, je ustanovil tudi produkcijsko hišo Jersey Films, ki je med drugim stala za filmoma Šund in Stanje zamaknjenosti.

Njun zakon je veljal za enega najtrdnejših v Hollywoodu, ko pa so DeVita nekoč vprašali, kaj je skrivnost srečnega zakona, je odgovoril, da o tem noče preveč premišljevati. "Ljubezen. Resno mislim. Ampak, veste kaj? Kdo ve. Skrivnost uspeha je, da ne skušaš nikdar tega ugotoviti."