Emma Watson na festivalu v Cannesu, kjer je maja predstavljala film The Bling Ring. Foto: EPA
Emma Watson na festivalu v Cannesu, kjer je maja predstavljala film The Bling Ring. Foto: EPA

Po poročanju časnika The Mirror se je par odloči, da gresta vsak svojo pot zaradi nabito polnega Emminega urnika. Razhod je presenečenje, saj so rumeni mediji še nedavno napovedovali bližajočo se zaroko med 23-letno zvezdnico franšize Harry Potter in prav toliko starim sinom ameriškega milijonarja.
"Emma in Will sta se razšla poleti in nista več v stikih," je za Daily Mail navedbe potrdil igralkin predstavnik za tisk.

Do novice prihaja le nekaj dni zatem, ko so po spletu zaokrožile fotografije Adamowicza s silvestrovanja v New Yorku, na katerih diplomant prestižnega Oxforda sedi s kupčki sumljivega belega prahu pred njim. Adamowicz je zanikal, da naj bi šlo za mamila, saj da jih ne jemlje, profil na Facebooku, na katerem so bile fotografije objavljene, pa je bil takoj za tem izbrisan.
Pohod na Hollywood
Watsonova, ki smo jo letos lahko gledali v zadnjem filmu Sofie Coppole, The Bling Ring, in komediji This is the End, se po osmih filmih o Harryju Potterju zdaj prebija v Hollywoodu. Letos tako prihaja v kinematografe filmski ep Darrena Aronofskega Noe, v katerem igra posvojeno hčerko Noeta (Russell Crowe) in njegove žene, ki jo igra Jennifer Connelly.

Njena naslednja vloga pa je še zahtevnejša, saj v filmski predelavi avtobiografske knjige Your Voice in My Head avtorice Emme Forrest igra omenjeno pisateljico, ki se bojuje z bipolarno motnjo.