Eva se bo pridružila klubu zvezdniških mam. Foto: Reuters
Eva se bo pridružila klubu zvezdniških mam. Foto: Reuters
Eva Longoria in Jose Baston
V Los Angelesu se skušata zliti z množico. Foto: AP

Eva, ki je zaslovela kot razvajena Gaby v seriji Razočarane gospodinje, se je maja lani poročila z mehiškim medijskim mogotcem Josejem Bastonom. 49-letni Baston je predsednik Televise, največjega medijskega podjetja v Latinski Ameriki.

Eva in Jose sta se zaljubila leta 2013, se decembra leta 2015 v Dubaju zaročila, poročila pa maja lani v mehiškem mestu Valle de Bravo, ki je 140 km oddaljeno od Ciudada de Mexica. Za Evo sta sicer že dva propadla zakona, zato je toliko bolj srečna, da je v Joseju očitno le našla pravega. Maja letos, ko je obiskala filmski festival v Cannesu, je dejala: "Nikoli si nisem mislila, da se bom znova poročila. Vse je njegova zasluga, zaradi njega so stvari znova dobile smisel. Sicer nisem pristaš porok. Rada pa sem poročena z njim. Za prvo obletnico me je presenetil s čudovitim darilom in pesmijo."

Eva je sicer poleti leta 2015, ko je bila stara 40 let, dejala, da "bi verjetno morala razmišljati o naraščaju, a da čuti, da je njeno življenje zapolnjeno tudi brez njih". Zdaj si je očitno premislila in bo prvič okusila sladkobe in tegobe materinstva.

"Ne čutim, da nama kaj manjka, ker sva sama"
Baston ima iz prejšnjega zakona z Natalio Esperon tri otroke, s katerimi se Eva veliko druži. O njih je dejala: "Njegovi otroci so prišli v moje življenje kot darilo. Če bi tudi midva imela enega, bi bil kot češnjica na torti. A ne čutim, da nama kaj manjka, ker sva sama," je dodala.

Zaljubljenca sta se zadjnič v javnosti pojavila novembra, ko sta se v New Orleansu udeležila poroke teniške zvezdnice Serene Williams in ustanovitelja Reddita Alexisa Ohaniana. Isti mesec je Eva vodila tudi dobrodelni dogodek, na katerem so zbirali denarna sredstva za žrtve potresa v Mehiki.

Teksašanka mehiškega rodu je bila sicer pred Josejem že dvakrat poročena. Njen prvi mož je bil igralski kolega Tyler Christopher, s katerim sta se spoznala na snemanju žajfnice Splošna bolnišnica. Nato se je poročila s košarkarskim zvezdnikom Tonyjem Parkerjem, a se je njun zakon končal, ker naj bi jo varal.

Odlično ji gre tudi na poklicnem področju, saj ima trenutno v teku kar štiri igralske projekte, tudi komedijo Overboard, v kateri bo zaigrala ob Anni Faris in ki bo v kinematografe prišla aprila leta 2018.