30-letni Bastian v prvi vrsti pozorno spremlja svojo izbranko. Foto: EPA
30-letni Bastian v prvi vrsti pozorno spremlja svojo izbranko. Foto: EPA

O srbsko-nemškem teniško-nogometnem paru se je začelo govoriti septembra lani, ko ju je neki paparac ujel z roko v roki med sprehodom po New Yorku, a takrat nihče še ni vedel, da se je Bastian razšel z dolgoletnim dekletom Sarah Brandner. Ana in "Basti" vse od takrat zveze nista potrdila, a jasno je, da sta zaljubljena do ušes.

V sredini meseca so se pojavile celo govorice, da sta se na majhnem obredu na skrivaj poročila. Seveda je morala 27-letna Ana na te namige odgovarjati tudi ob začetku Roland Garrosa v Parizu, ko se je na to, da je mladoporočenka, odzvala: "Poročila sem se? Ali res verjamete, da bi moji starši dovolili, da se poročim brez njihove vednosti?"

Morda pa ju bo prijelo, da ta korak naredita v Parizu, mestu ljubezni, v katerem oba trenutno bivata. Ana bo namreč skušala priti čim dlje na peščenem turnirju, nogometaš Bayerna iz Münchna pa jo bo pri tem spodbujal. Plavolasi Bastian ni ostal neopažen že v drugem Aninem dvoboju, ko se je mučila s 103. igralko sveta, Japonko Misaki Doi. Ana je skoraj neznano Japonko po treh nizih le premagala, pri tem pa jo je čisto pri vsaki točki bodril Bastian, ki je sedel s člani Anine ekipe.

Ivanovićevo v tretjem krogu čaka Hrvatica Donna Vekić, glede na to, da je Schweinsteiger končal sezono, pa je zelo verjetno, da bo svojo lepotico še naprej spremljal s tribun.