Heidi Klum in Seal sta dolga leta veljala za srečen par. Foto: EPA
Heidi Klum in Seal sta dolga leta veljala za srečen par. Foto: EPA

Ameriški tabloidi danes poročajo, da naj bi ločitvene papirje Heidi na sodišče predala že v začetku prihodnjega tedna, kot razlog pa bosta navedla "hollywoodske najpriljubljenejše" nepremostljive razlike.

Manekenka z nemškimi koreninami in temnopolti pevec Seal sta poročena od leta 2005, spoznala pa sta se leto dni prej, ko je lepotica pod srcem nosila otroka nekdanjega prvega moža Renaultove ekipe F1 Flavia Briatoreja. Seal je lani posvojil tudi sad te ljubezni - njeno prvorojenko Helene (Leni), navzoč je bil tudi ob njenem rojstvu, zakonca pa imata skupaj še tri otroke. Septembra 2005 sta dobila sina Henryja Guntherja Adeola Dashtu Samuela, novembra leto pozneje pa še sina Johana Rileyja Fyodorja Taiwo Samuela. Starejši sestrici in bratcema pa se je oktobra 2009 pridružila še najmlajša Lou Sulola Samuel.

Drobne nežnosti tudi na rdečih preprogah
Zakon Heidi in Seala je sicer veljal za enega najtrdnejših zvezdniških zakonov - vsako leto sta si ob obletnici poroke znova izmenjala poročne zaobljube, Heidi pa je pogosto tudi javno zatrjevala, da je Seal najboljša stvar, kar se ji je zgodila v življenju. A javnost ju je zadnjič skupaj videla na fotografiji s smučanja, ki jo je tik pred novim letom Heidi objavila na svojem Twitterju, na podelitev zlatih globusom prejšnji teden pa je prišla sama, čeprav sta bila zakonca prej vedno skupaj redna gosta rdečih preprog, slovela pa sta po tem, da si tudi tam izkazujeta pozornost in nežna čustva.

Auf Wiedersehen* - po nemško nasvidenje; pozdrav, s katerim se je Heidi Klum kot voditeljica resničnostnega šova Project Runway (Modni oblikovalci Heidi Klum) poslavljala od izpadlih tekmovalcev.