Johnny s svojo ženo Amber Heard na rdeči preprogi. Foto: Reuters
Johnny s svojo ženo Amber Heard na rdeči preprogi. Foto: Reuters
Johnny Depp je očaral Benetke. Foto: EPA

Igralčevi oboževalci so se že ob zori zbudili in se odpravili na prizorišče festivala, da bi zasedli prve vrste ob ograjah, najvztrajnejše oboževalke pa so, kot poročajo italijanski mediji, na Johnnyja na prizorišču čakale že od četrtka zjutraj, upajoč, da jim 52-letni zvezdnik nameni nasmeh, podeli avtogram ali pa da celo z njimi pozira za selfi ...

Igralec je oboževalce pozdravil in se odpravil na tiskovno konferenco, kjer je spregovoril prav o oboževalcih: "Niso oboževalci, jaz jim ne rečem tako. To so super ljudje, ki so tako prijazni, da me čakajo ure in ure, da bi mi le rekli živjo, so osebe, ki imajo film v duši in ki polnijo dvorane. Prevevajo me lepi občutki, ko me tako dočakajo, in rečem jim lahko hvala, šefi moji."

Johnnyja v Benetkah spremlja tudi njegova žena igralka Amber Heard.

Gangster Johnny
Johhny Depp na Mostri predstavlja kriminalni triler Black Mass, v njem igra zloglasnega gangsterja Whiteyja Bulgerja.

Film je upodobitev biografske knjige Dicka Lehra in Geralda O'Neila iz leta 2001, Black Mass: The True Story of an Unholy Alliance Between the FBI and the Irish Mob (Resnična zgodba o nesveti navezi med FBI-jem in irsko mafijo), po kateri je dobil tudi naslov. Režiser filma je Scott Cooper.