Iz sveta znanih
(3)
Beyonce, Jay Z, Blue Ivy
Družina Carter se je junija letos povečala. Foto: Reuters

Dodaj v

Foto: Beyonce in Jay Z na Floridi tudi v družbi dojenčkov

Celotna družina v Miamiju
13. november 2017 ob 21:31
Miami - MMC RTV SLO

Beyonce in Jay Z sta pretekli konec tedna prvič po fotografiji, ki sta jo kmalu po rojstvu objavila na družbenem omrežju Instagram, javnosti pokazala dojenčka.

In sicer so družino fotografi ujeli zunaj vile v Miamiju, sklepajo pa, da je bila družinica v mestu zaradi Jay Z-jevega koncerta v Orlandu.

Kot piše TMZ, je to ena redkih priložnosti, da so v objektivu vsi člani družine - ne le Beyonce in Jay Z, temveč tudi Sir, Rumi in najstarejša hčerka Blue Ivy, pa tudi obe babici.

Dojenčka sta na fotografijah v rokah Beyonce in babice Tine ter babice Glorie, medtem ko Jay Z-ja in Blue Ivy na fotografijah ne vidimo z njima.

Dvojčka sta sicer na svet prijokala sredi junija, 35-letna glasbenica pa je novico, da je v veselem pričakovanju, razkrila 1. februarja na Instagramu, kjer je objavila fotografijo, na kateri je nosečniški trebuh še kako opazen. Objava je že v prvih 24 urah zbrala več kot osem milijonov všečkov, kar jo je uvrstilo na vrh lestvice najbolj všečkanih objav Instagrama.

Več fotografij si lahko ogledate spodaj.

P. B.
Prijavi napako
Komentarji
Zelouredu
# 13.11.2017 ob 21:47
Beyonce, če bi bil svet normalen (v smislu glasbenega okusa, tako, kot je bilo še 20 let nazaj, ko je bila pomembna predvsem kvaliteta in inovativnost glasbenega izraza) te tudi v tvoji vasi ne bi noben poznal.
Na tej izrojeni glasbeni sceni moramo pa poslušat takšno sranje od muzike, ki to sploh ni ampak je eno morbidno cviljenje in jokanje ...
Pueblo Libre
# 13.11.2017 ob 21:56
Zelouredu

Beyonce in njen crni parter sta v glasbeni industriji na najvisjih polozajih med prostozidarji... sprevrzena do konca...
arhitektka
# 13.11.2017 ob 22:27
Novorojenčka?
Kazalo