David Furnish in Elton John sta sprejela goste. Foto: Reuters
David Furnish in Elton John sta sprejela goste. Foto: Reuters

Lady Gaga, Stevie Wonder, Katy Perry, Neil Patrick Harris, Rob Lowe, Kelly in Sharon Osbourne, Jon Hamm, David Foster, Tom Ford, Dakota Johnson, Ryan Phillipe so le nekatera zvezdniška imena, ki so se odzvala vabilu slavljenca. Britanski princ Harry se ni mogel udeležiti zabave, je pa vse navzoče pozdravil v videoprenosu, Eltonu so videočestitko poslali še Ellen DeGeneres, Bono in David Beckham.

Dogodek v hollywoodskem studiu je povezoval igralec Rob Lowe, Elton John je na svoji rojstnodnevni zabavi tudi zapel, tradicionalno Happy Birthday pa sta mu skupaj zapela Lady Gaga in Stevie Wonder.

"Ko sem odraščal, mi je 70 zvenelo kot konec sveta, ampak stvari se spreminjajo - toliko si star, kot se počutiš znotraj," je povedal Elton ob tej priložnosti.

Gostje so se sprehodili po rdeči preprogi, slavljencu pa je ves večer ob strani stal mož David Furnish. Njuna sinova Elijah in Zachary (rodila jima ju je nadomestna mati) sta manjkala.

V karieri je Elton John nanizal ogromno uspešnic, za ene največjih pa še danes veljajo Don't Let The Sun Go Down On Me (z Georgeem Michaelom), Candle in the Wind, Sorry Seems To Be The Hardest Word in Crocodile Rock.

Birthday bliss @davidfurnish #HappyBirthdayElton

A post shared by Elton John (@eltonjohn) on Mar 25, 2017 at 5:54pm PDT