Pevka prvič pred oltarjem. Foto: Reuters
Pevka prvič pred oltarjem. Foto: Reuters

Poroka je v angleško mesto Woburn pritegnila številne znane obraze, med njimi tudi nekdanje dirkače formule ena Nikija Laudo, Jackieja Stewarta in Davida Coultharda, pa nekdanji Gerijini kolegici iz skupine Spice Girls Melanie Brown in Emmo Bunton, pa še pevko Myleene Klaas, komičarko in igralko Jennifer Saunders, televizijsko voditeljico Amando Holden ...

Dvainštiridesetletna pevka in dve leti mlajši Horner sta zaroko objavila na zelo klasičen in staromoden način, s časopisnim oglasom v londonskem časniku The Times.

Mladoporočenca sta se spoznala že leta 2009, a sta bila dolgo prijatelja, razmerje sta potrdila šele marca lani. Iz prejšnjih razmerij imata oba hčerki. Geri ima s scenaristom Sacho Gervasijem devetletno hčer Bluebell Madonno, Horner pa iz 14 let trajajočega zakona z Beverley Allen dveletno hčerko.

To je drugi zakona za Hornerja in prvi za Geri. Pevka je imela v preteklosti precej razburkano ljubezensko življenje, od zveze z Robbiejem Williamsom in Fredom Durstom, afere s scenaristom Sascho Gervasijem, do zadnje zveze z bogatašem Antonom Kaszubowskim, za katerega pevka ni vedela, da je poročen. Srečo je našla v objemu milijonarja, s katerim je včeraj tudi okronala ljubezen.

Fotoutrinke s poročnega dne si lahko pogledate spodaj.