Iz sveta znanih
(7)
Ocena novice: Vaša ocena:
Ocena 2.1 od 15 glasov Ocenite to novico!
Hugh Hefner in Crystal Harris
Hugh Hefner je na Twitterju objavil tudi utrinek s poroke. Foto: Twitter
Hugh Hefner in Crystal Harris
"Srečno novo leto vam želita gospod in gospa Hefner", je še zapisal na spletnem socialnem omrežju. Foto: Twitter

Dodaj v

Foto: Hugh Hefner le ujel svojo pobeglo nevesto

Primer Hefner: Playboyeva lepotička tokrat ni pobegnila
1. januar 2013 ob 14:23,
zadnji poseg: 1. januar 2013 ob 17:00
Los Angeles - MMC RTV SLO

Ustanovitelj priljubljene moške revije Playboy Hugh Hefner in Playboyeva lepotička Crystal Harris sta si na silvestrski večer obljubila večno zvestobo.

Potem ko je leta 2011 mlada Crystal 86-letnega Hefa le nekaj dni pred poroko pustila, sta se čez nekaj mesecev ponovno zbližala. Poroko sta, tako kot napovedano, organizirala na zadnji dan leta kar na njegovem dvorcu v Los Angelesu. Tokrat nevesta ni pobegnila, poroča Us Weekly.

Svetlolaska je priznala, da sta se prvič razšla zaradi nje: "Potrebovala sem nekaj časa zase, stran od Hefa in njegovega dvorca. Ta čas mi je pomagal, da sem spoznala, da je moje mesto tu ob Hefu. Najino razmerje je boljše, kot je bilo kdaj koli. Zelo sem srečna in tudi Hef je."

Opazka o "dvesekundnem" seksu
Tabloidom je Crystal sicer po koncu razmerja vrgla kost za glodanje, saj je v pogovoru z radijcem Howardom Sternom "razkrila", da seks s slovitim plejbojem ni bil omembe vreden - vse skupaj je namreč, kot se je izrazila, trajalo le "okoli dve sekundi".

Za izrečene besede se je nato opravičila na Twitterju: "Intervju s Sternom me je res prestrašil. Tako oster je," je zapisala na spletnem socialnem omrežju in dodala: "Bila sem nepripravljena in zato mi je ušlo nekaj besed, ki jih ne bi smela izreči. Žal mi je." Hef je (prav tako prek Twitterja) sprejel njeno opravičilo: "Crystal se je opravičila za besede, ki jih je izrekla v oddaji Howarda Sterna, kar cenim. Tako in tako niso imele prav veliko zveze z realnostjo."

Hefov tretji skok v zakonski jarem
Hugh je bil sicer pred tem poročen že dvakrat, leta 1949 je 'usodni da' izdahnil Mildred Williams, leta 1989 pa Kimberley Conrad. Z obema nekdanjima ženama ima po dva otroka. Pred Harrisovo se je videval z mladimi svetlolaskami, kot so Holly Madison, Kendra Wilkinson, Bridget Marquardt in Brande Roderick.

P. S., T. H.
Prijavi napako
Komentarji
JezusLucifer
# 01.01.2013 ob 15:15
A se to res dogaja?
Kot da bi eno bizarno burlesko bral...
Ne razumem, da lahko ena "frklja" z resnim obrazom reče, da je njeno mesto ob 120-letnem starcu!
JohnSmith
# 01.01.2013 ob 20:28
Odšla je, ker ji ni bila všeč predporočna pogodba. Ko jo je Hugh malo izboljšal, je to zmehčalo njeno krhko srce. Začelo je biti samo za Hugha.
SP 2006
# 01.01.2013 ob 17:45
Baje, da sta šla na medene tedne na Kiributi kjer cele dneve navihano in razposajeno skakljata in se lovita po plaži z roko v roki. Ah ta ljubezen čez reke skače kjer je most...
new_fire
# 01.01.2013 ob 16:40
Jaz mu pa privoščim. Človek ima denarja in slave na pretek. Ker se ženske na to lepijo kot muhe na drek, je edino logično da bo pameten dec to izkoristil še teh nekaj vikendov, ki mu jih je preostalo.
dusansilni
# 01.01.2013 ob 17:11
če prav razumem si je še tisti dvosekundni seks izmislila
420
# 02.01.2013 ob 08:36
A se to res dogaja?
Kot da bi eno bizarno burlesko bral...
Ne razumem, da lahko ena "frklja" z resnim obrazom reče, da je njeno mesto ob 120-letnem starcu!

promocija
jure_bure
# 02.01.2013 ob 15:46
kolk sta srčkana ta mladoporočenca!!
Kazalo